Annons 680492

Loading interface...

LägenhetTorrevieja - Villamartin, Orihuela Costa, Spanien

En fantastiskt fin lägenhet vid Campoamors sköna natur och golf , Torrevieja - Villamartin, Orihuela Costa, Spanien

239 900 EUR 3 rum 103

Utland
Välkommen till denna mycket väldisponerade och välunderhållna lägenhet med generösa ytor. Här får ni fantastiskt sköna uteplatser såsom en stor balkong med fantastisk utsikt och med plats för både matbord och loungemöbel. Till bostaden hör också en privat takterrass med milsvid utsikt över det gröna området, berg och medelhavet. Dessa sköna utrymmen som är som gjorda för härliga stunder med familj och vänner.

Lägenheten består av två ljusa och fräscha sovrum med bra förvaring. De två badrummen är också mycket fräscha med fina materialval och fönster för bra ventilation. Hela bostaden är utrustad med AC.
Det otroligt fina och öppna barköket är välutrustat och ljust och inbjuder till gemenskap då det stora och ljusa vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket. Från köket har ni tillgång till lägenhetens tvättstuga/grovkök.

Den inbjudande gemensamma poolen är välskött och ligger bredvid bostaden. I det gemensamma området finns också tillgång till parkering.

Campoamor är ett mycket vackert och grönt område. Här finns något för alla, med bara en kort bil- eller cykeltur finner ni restauranger, affärer, caféer och barer. Området är också välkänt för sina fina golfbanor och här finns direkt närhet till fyra väletablerade banor. Den mycket fina och välbesökta stranden i Campoamor når ni på 10 minuter med bil.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och för bokning av visning.
Välkommen hem.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

Våning: 1 av 1

Hiss: nej

Byggnadsår: 1999

  • Terrass
  • Gemensam pool
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Paulina Sundqvist

SkandiaMäklarna Torrevieja
, Torrevieja

034-684... Visa telefon

paulina... Visa epost