Annons 680492

Loading interface...

LägenhetKallhäll, Järfälla

Ulvsättragränd 9, Kallhäll, Järfälla

1 750 000 kr 1 rok 34

*ACCEPTERAT PRIS*


Letar du efter ett litet och smart planerat boende som har den goda smaken att inte kräva något av sin nya ägare vad gäller renovering eller uppfräschning?

Välkommen till Ulvsättragränd 9

Här, i husets första plan, väntar en helt inflyttningsklar en och en halva vars disposition lyckas göra mycket av 34 väldigt ljusa kvadratmeter. Redan i hallen förstår du vad som är lägenhetens storhet: alla rum har förbindelse med varandra och man kan bokstavligen gå rakt igenom lägenheten. Ni passerar först en stor inbyggd garderob och det helkaklade badrummet, tittar man åt vänster hittar ni bostadens sovdel med en platsbyggd säng som är smart planerad med massor av förvaring under. Vidare hittar ni kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Att man dessutom faktiskt kan kliva ut ur lägenheten till en mysig uteplats förstärker bara känslan av en lägenhet som slår på stort. Även om den är liten till ytan.

På Ulvsättragränd 9 finns hemmet för dig, eller om ni är två, som längtar efter ett lugnt boende nära både vatten, natur och stadsliv.

Varmt välkomna!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 5

Hiss: ja

Avgift: 2 401 kr/mån

Kvm-pris: 51 471 kr/m²

Byggnadsår: 2017

Dagar på Boneo: 31 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Daniel Bencze

Mäklarringen Järfälla
Skälbyvägen 21, Järfälla

072-311... Visa telefon

daniel.... Visa epost