Annons 680492

Loading interface...

FritidshusKarlskrona

Strågerydsvägen 15, Karlskrona

950 000 kr 4 rok 90

Budgivning
Välkomna till Strågerydsvägen 15! Detta hus ligger vackert inbäddat i grönska, vilket ger en skön känsla av att man är ett med naturen. Huset som delvis ligger dolt från vägen omgärdas av en stor härlig skogs/naturtomt på 5224 kvm. Här finns möjlighet att skapa sig ett naturnära boende men ända nära till kommunikationer och bekvämligheter, då Lyckeby och Karlskrona endast ligger en mil bort. Man har tryggheten av grannar i närheten, men upplever ändå att tomten har ett enskilt läge. På entréplan finner vi ett renoverat kök (20019) med vedspis, matrum, vardagsrum och möblerbar hall. På övervåningen finns möblerbar hall, badrum och två sovrum. Köket är nyligen renoverat, i övrigt kan man gå loss med sin kreativitet och skapa sig ett boende precis som det passar. Grundförutsättningarna finns då det är ett charmigt hus placerat i en vacker del av Blekinge. Ett stort garage med utrymme på övervåningen som kan användas som verkstad finns också att tillgå.

Det finns gott om sjöar och vildmark i denna del av Blekinge för de som gillar naturupplevelser som fiske och vandring. Blekingeleden passerar förbi i närområdet, man kan fiska vid den vackra Lindwallska sjön eller ta ett dopp i Stora Havsjön, eller i någon av de andra sjöarna som finns i området.

Huset säljs med friskrivning för dolda fel.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid öppna visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 5 224 m²

Byggnadsår: 1936

Kvm-pris: 10 556 kr/m²

Dagar på Boneo: 26 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån Tingsryd AB
Storgatan 56, Tingsryd

070-727... Visa telefon

jj@egen... Visa epost