Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCentralt, Norrköping

Skolgatan 26, Centralt, Norrköping

1 095 000 kr 1 rok 51

På G
Centralt i Norrköping finner du denna välplanerade bostad om hela 51 kvm på vån ett med hiss. Genomgående planlösning med ett fint ljusinsläpp. Stort kök som har vit skåpsinredning med svart modernt kakel och här finns plats för större matbord, rymligt allrum med plats för både större säng, soffmöblemang och kontorsdel för den som önskar. Hall med plats för förvaring och det finns 2 st klädkammare. Fräscht badrum med dusch. Här finner vi fina detaljer såsom djupa, fina fönsternischer, härlig takhöjd samt genomgående ekparkett. Till bostaden tillhör det ett källarförråd.

Föreningen har en sluten grönskande innergård med pallkragar för odling och grillmöjligheter med sittgrupp! Fastigheten är handikappanpassad.

Denna bostad är perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till kommunikationer och trevliga promenadstråk och samtidigt ha stadslivet runt hörnet. Från lägenheten är det ett stenkast till Nya Torget med gym, matbutik och restauranger. För den som pendlar har du gångavstånd till centralstationen. Varmt välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 5

Hiss: ja

Avgift: 3 678 kr/mån

Kvm-pris: 21 471 kr/m²

Byggnadsår: 1937

Dagar på Boneo: mars 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Jennifer Karlsson

HusmanHagberg Norrköping
Hötorget 9, Norrköping

076-623... Visa telefon

jennife... Visa epost