Annons 680492

Loading interface...

LägenhetHiguerón, Fuengirola, Spanien

Hälsa och välbefinnande i fokus, Higuerón, Fuengirola, Spanien

359 000 EUR 3 rum 87

Nyproduktion
Den här nyproduktionen utmärker sig inte enbart genom sin design, utan är också klimatsmart med ekologiskt tänk från tomt, trädgård till byggnation. Toppmoderna bostäder med 2, 3 och 4 sovrum som tar Costa del Sol till en helt ny kvalitetsstandard. Varje huskropp omges med generösa grönområden med trädgårdar och parker som är noggrant anlagda för att skapa en känsla av fridfullhet runt hemmen.
Invändigt erbjuder bostadennaturligt ljus, med modern öppen planlösning.

Tanken är låg byggdensitet av fastigheter inbäddat och omgivet av grönska med utsikt över naturen och det bländande vackra havet.
Det här gröna bältet kring projektet är en av dess unika särskiljande egenskaper.
Det här blir en idealisk miljö för ett bostadsområde där det redan finns hotell med ett privat klubbhus och concierge-tjänster, ett modernt affärscentrum, parkområden, skola och shoppinggalleria, restauranger, simbassänger, paddel tennisklubb i världsklass, högteknologiska gym och inte minst ett prisbelönt spa.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 4 st

Byggnadsår: 2020

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Mari Melander

Bjurfors Marbella
Avda. de Manolete 1, Centro Plaza Local 12-13, Nueva Andalucia

034-667... Visa telefon

mari.me... Visa epost