Annons 680492

Loading interface...

TomtKvisslingby, Österåker

Kvisslingbyvägen 10, Kvisslingby, Österåker

1 995 000 kr

Unikt tillfälle! Det bästa av två världar - lantligt men ändå centralt. Två stycken tomter - Kvisslingbyvägen 10 & 8 - angränsande mot varandra. Här är man ett med naturen, granne med skogen och utsikt över åkrar och ängar. Tomten, som är en lätt kuperad skogstomt, är belägen med direkt närhet till skolor, förskolor och kommunikationer, Åkersberga Centrum, matbutiker samt insjö med badplats och strövområden. Kulturhistoriskt område med spännande fornlämningar i närområdet. På några få minuter med cykel tar ni er smidigt till populära Domarudden som erbjuder såväl bastu, badstrand som fina promenadstråk. För den golf- och/eller hästintresserade är det gångavstånd till välskött golfklubb (Åkersberga GK) samt ridskola (Skånsta ryttare). I närområdet finns flera levande jordbruk samt goda möjligheter till inackorderingsstall.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Positivt förhandsbesked för nybyggnation av enfamiljshus finns.

Fastigheten får en egen lokalgata som delas med två andra fastigheter (Kvisslingbyvägen 8 & 12) vilket ger en smidig infart från Kvisslingbyvägen.
Det åligger köparen att ordna med lokalgata, vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning kan finnas – fiber finns i direkt närområde.

Endast ca 25 minuters bilfärd till Stockholm. Nära till Åkersberga centrum och utbud av restauranger, matbutiker, bygghandel, gym etc. Närhet till skolor, förskolor, Åkerstorps minicentrum med Ica butik och restauranger samt direktbussen till Humlegården som finns på promenadavstånd.

Tomtmarkeringar finns utsatta. Åk gärna och titta när det passar er eller boka tid med ansvarig mäklare för visning.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 1 695 m²

Dagar på Boneo: 48 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg Österåker
Generalsvägen 94C, Österskär

070-306... Visa telefon

pege.ab... Visa epost