Annons 680492

Loading interface...

Villa, RadhusLimhamn, Malmö

R F Bergsgatan 40A, Limhamn, Malmö

6 195 000 kr 6 rok 146

Budgivning
Varmt välkomna till detta välskötta tvåplanshus med källare och hörntomt på lugnt och barnvänligt läge mitt i Limhamns mysiga villakvarter. Här är flertalet av de stora renoveringarna gjorda, se mer längre ner under "renoveringar" i annonsen.

Entréplan är öppet och modernt planerat med stora ljusinsläpp från både öster och väster. I det stora härliga köket finns gott om förvaring och arbetsytor och plats för ett stort matbord. Vidare in i vardagsrummet finns stora lättmöblerade sällskapsytor och i hela våningsplanet ligger ett slipbart vackert skeppsgolv. Från både vardagsrum och kök nås tomter och uteplatser i två väderstreck - Perfekt för årets varmare dagar med släkt eller vänner. Kvällssolen fås på framsidan och morgonsolen på baksidan. Utanför baksidan av huset finns en lekplats för barnfamiljerna som vill ha uppsikt över lekande barn.

Ovanvåningen inhyser tre rymliga sovrum med en rymlig hall emellan. Här finns också ett helkaklat renoverat badrum, gott om förvaring och balkong åt både öster och väster som nås från två av sovrummen.

Källaren är inredd och här sätter bara fantasin gränser. Två av rummen går att använda som sovrum, TV-rum eller som kontor. Här finns en stor och rymlig tvättstuga samt ett renoverat badrum med bastu.

Limhamn är en pittoresk "stad i staden" med härlig närhet till havet. Här finns småbåtshamn med badplats, kaféer, butiker och restauranger precis runt knuten samtidigt som kommunikationerna till centrala Malmö är utmärkta. Ett perfekt område för den som vill bo i ett lugnt och tryggt område men samtidigt ha nära till allt.

Varmt välkomna!
... Läs mer

MER FAKTA

Tomtarea: 258 m²

Byggnadsår: 1975

Kvm-pris: 42 432 kr/m²

Dagar på Boneo: mars 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Marcus Abrahamsson

SkandiaMäklarna Malmö City
, MALMÖ

070-188... Visa telefon

marcus.... Visa epost