Annons 680492

Loading interface...

LägenhetRinmansparken, Eskilstuna

Hedlundsgatan 6B, Rinmansparken, Eskilstuna

1 895 000 kr 3 rok 86,50

Budgivning
Nu ges tillfälle att förvärva en stor trea om ca 86 kvm vid Rinman. En fint renoverad trea med modernt kök, helkaklat badrum och stor altan i perfekt västerläge vilket ger sol under eftermiddag/kväll. Samtliga rum är stora vilket ger en känsla av rymd. Vid behov skulle vardagsrummet kunna delas av med ytterligare ett sovrum. Helkaklat badrum från 2010 med bubbelbadkar och fin badrumsinredning. Kök i L-formation med vita spröjsade luckor och rostfria vitvaror. Båda sovrummen är rymliga och ger gott om plats för såväl säng som annat möblemang. Ett perfekt boende för dig som söker en bostadsrätt med altan i ett lugnt och trivsamt område, i en förening med god ekonomi och välskött fastighet.

Lägenheten är belägen på Väster, en av Eskilstunas hetaste stadsdelar som växer kraftigt med nyetablerade butiker, gym, kontor, caféer, lägenheter och bekvämt gångavstånd till tågstation och centrum. Ett stenkast bort ligger Rinmansparken och Rothoffsparken som bjuder till lek i sina lekparker och skönt parkhäng på de stora gräsmattorna.
Den nya gångbron till Munktellområdet med det nya badhuset, badmintonhall och muséer, har minskat det redan korta avståndet ännu mer.

Välkommen hem!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 3

Hiss: ja

Avgift: 4 565 kr/mån

Kvm-pris: 21 908 kr/m²

Byggnadsår: 1986

Dagar på Boneo: 15 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Filip Erlandsson

SkandiaMäklarna Eskilstuna
, Eskilstuna

070-852... Visa telefon

filip.e... Visa epost