Annons 680492

Loading interface...

VillaLandsnora, Sollentuna

Krutvägen 6, Landsnora, Sollentuna

11 000 000 kr 6 rok 168

ACCEPTERAT PRIS! I naturnära läge vid skogens rand väntar denna sagolika och påkostade villa 6 rum, med enastående arkitektur, magisk trädgård, växthus och pool!

Sällan stöter man på en bostad med samma höga nivå på både hus, tomt och läge, men detta är just en sådan unik chans! En mycket exklusivt och smakfullt renoverad villa i en ljuvlig trädgård och ett avskilt lantligt läge.

Trädgården och uteplatsen måste här nämnas först, då de ger ett anslående intryck redan när man närmar sig huset. Här samsas vacker grönska i en omsorgsfullt anlagd trädgård, med vidsträckta stenlagda ytor, stor pool och ett magnifikt inglasat uterum alternativt växthus. Kort sagt en trädgård lika elegant som trivsam, för alla sinnen och alla tillfällen, och med plats för allt från lek och avkoppling till poolpartyn och grillkvällar.

Väl inne i huset möts du av en sofistikerad interiör och en utmärkt planlösning med 6 rum på 168 kvm. Stora sällskapsrum på båda planen ger utrymme för egna vardagsrum för vuxna och barn om man så önskar. Vardagsrummet nere kan även disponeras som enbart matsal om man så vill.

Hela miljön andas kvalitet, smak och fantastisk finish, från det högklassiga inspirerande köket till vardagsrummets öppna spis, allrummets snygga tak med synliga takbjälkar och badrummens sköna spa-känsla. Inga detaljer har lämnats åt slump eller standardlösningar - allt är noga utvalt och gediget byggt.

Fyra sovrum är bra fördelade med två mysiga barnrum uppe och två större på entréplan, där master bedroom är extra lyxigt med direktutgång till uteplatsen. Båda våningarna har badrum och villan är också välförsedd med förvaringsutrymmen och garderober. Intill tvättstugan finns ett extrarum som med fördel kan nyttjas som kontor, gästrum eller gym.

Villan är omsorgsfullt och gediget renoverad 2016-18 med nya badrum, nytt urläckert kök, renovering av ytskikt inklusive väggar, innertak, golv och innerdörrar, garderober i sovrummen samt och tvättstuga. Hela entrévåningens väggar och snickerier är målade i den ljust grå nyansen Amonite från Farrow & Ball. Utvändigt har huset målats, fått staket och grind, samt växthus och ny poolmotor och varmvattenberedare.

Nedre badrummet är helkaklat i äkta marmor och det övre i marmorliknande kakel. Övriga huset har golv i parkett utom i tvättstugan som har klinker. Golvvärme finns i badrum och tvättstuga på nedre plan. Fiber installerades 2017, liksom garderober i övre hall, där det tidigare varit en bastu på övre plan samt i sovrummen på nedre plan. Se även under renoveringar.

Interiören är efter alla dessa åtgärder oklanderlig, med högsta klass och kvalitet inte minst på kök och badrum. Särskilt köket utmärks av sofistikerad elegans, med noga utvald inredning från Alnocera och utrustning med "extra allt" från Gaggenau. Allt designat för den kräsna hemmakocken.

Tomten är som sagt en dröm för den trädgårdsintresserade - som tagen ur ett magasin, med underbar växtlighet och genomtänkt design som skapar en harmonisk helhet. Utöver vackra blommor finns massor av bärbuskar och fruktträd från persika, plommon och äpple till vinrankor, jordgubbar, hallon och vinbär. Här finns även en odlingsyta med både friland och rader samt ett växthus.

Det glasade uterummet/växthuset byggdes 2017 och är en favoritplats för avkoppling och sällskapsliv under sommarhalvåret. Intill huset finns även en stor öppen uteplats för grillning med mera. Trädgården är samtidigt en riktig "semestertomt" med pool och plats för rader av vilstolar runt om. Kort sagt en trädgård för både vuxna och barn, för familjeliv och gästfrihet.

Läget är perfekt för familjen som vill bo nära natur, friluftsliv och bad. Här är tomten fint inramad av skog och natur, vilket ger avskildhet och insynsfrihet. Med naturen inpå knuten är det bekvämt och enkelt att ta en promenad eller en löprunda - det är bara att ge sig ut på strövtåg i skog och mark, ensam eller med hela familjen.

Bad finns också inom en kort promenad, närmast vid Landsnora men det finns även en badplats åt andra hållet. Strandpromenaden vid vattnet leder till båda. Norrut har du även Rösjön som i sin tur gränsar till stora naturområden där du kan cykla bort till Enebyberg. Förskolor och skolor finns inom lättillgängligt avstånd.

Det skogsnära läget ger en fridfull tystnad i ett barnvänligt område utan genomfartstrafik, med närhet till förskolor och skolor. Samtidigt är det nära till Danderydsvägen med bil och bort till Sjöberg där du har vardagsservice. Sollentuna är det närmaste större shoppingnavet när du vill ha ett större utbud av butiker, service och restauranger, alternativt åt andra hållet ligger Mörby C.

Med buss från Sjöberg, Kärrdal eller Danderydsvägen når du Sollentuna centrum och pendeltågsstation, och åt andra hållet Danderyds sjukhus och Mörby centrum där du har t-bana. Det går även buss till Kista centrum och t-bana. Med bil går det snabbt att nå större trafikleder som E4 och E18 via Danderydsvägen.

Välkommen till en magnifik villa i absolut toppklass vad gäller allt från planlösning till interiör, elegans och bekvämligheter, med utsökt anlagd trädgård, pool och skogsnära läge!


PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är en fin entrédel med den öppna trappan samt inbyggd garderobsvägg med stilfulla läderbeslag som handtag. Väggarna är, likt hela entrévåningen, målade ljust grå med Farrow & Ball, färg Amonite. Golvet är i parkett.

KÖKET är renoverat 2017 med exklusiv och noga utvald inredning "Nero oxid" från Alnocera, med mycket hög klass på både kvalitet och design. Maskinparken från Gaggenau är lika påkostad med en rad extrautrustning, utöver induktionshäll, kyl och frys finns värmelåda, mikrovågsugn, ångugn och vinklimatskåp, samt två diskmaskiner. Den andra diskmaskinen är av märke Bosch. Fläkten är från Eisinger med ett filter från Plasmamade.

VARDAGSRUMMET är ett underbart sällskapsrum med generöst ljusinsläpp från två håll, varav en fönsterrad löper längs hela långsidan och ger fri utsikt mot uteplatsen. På kortsidan tronar en ståtlig öppen spis och rummet är socialt och lättillgängligt, med entré från både kök och hall. Här ryms både matgrupp och loungedel om man vill, alternativt kan man nyttja rummet som en representativ matsal som rymmer stora middagar, fester och mingel.

UTEPLATSEN är elegant stenlagd och ger känslan av en patio, med en bra yta för matgrupp, grill och loungemöbler närmast huset. Stenläggningen fortsätter sedan ut i vidsträckta ytor runt poolen och uterummet. Allt i ett insynsfritt och privat läge med massor av sol. Närmast huset kan du få mer av skugga och svalka.

SOVRUM 1 är husets största och är ett fint master bedroom med avskilt läge och egen utgång till uteplatsen. Ytan rymmer både dubbelsäng och byråer. Här finns även en garderob installerad 2017.

SOVRUM 2 är ett väl tilltaget rum med dubbla fönster som släpper in massor med ljus. Ytan ger plats för flera möbler förutom säng, såväl skrivbord som läsfåtölj. Garderobsväggen installerades 2017.

BADRUMMET renoverades 2018 i exklusiv stil med äkta marmor och en stor maffig tvättställsmöbel (handfatet från Boffi är äldre), duschväggar i glas och välbelyst spegel. Badrummet har golvvärme.

TVÄTTSTUGAN är i toppskick, renoverad 2018 med vackert klinkergolv och kakel, arbetsbänk och bra förvaring. Från tvättstugan kommer du in i kontoret, som även går att nyttja som gästrum eller varför inte litet gym. Här finns även en groventré till/från tomten.

Övervåning

ALLRUMMET öppnar sig ovanför trappan i en stor sällskapsdel med mycket mysfaktor under snedtaket med vit panel och synliga takbjälkar. Vill man ha enbart matsal nere, fungerar detta som ett fullstort vardagsrum, men det passar även utmärkt som tv-rum och bibliotek eller barnens egen sociala umgängesdel. Fönstren mot gaveln släpper in mycket ljus.

SOVRUM 3 och 4 är lämpliga som barnrum, båda yteffektiva med plats för skrivbord, förvaring och leksaker förutom säng. Väggarna är vita och golven är parkett.

BADRUMMET renoverades 2016, också detta i elegant utförande, helkaklat med marmorliknande kakel och duschdörrar i glas, anpassade till snedtaket. Här finns även en rymlig tvättställskommod i vitt samt handdukstork och golvvärme.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 826 m²

Byggnadsår: 1975

Kvm-pris: 65 476 kr/m²

Dagar på Boneo: 26 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Madeleine Thorén

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
, Danderyd

073-315... Visa telefon

madelei... Visa epost