Annons 680492

Loading interface...

VillaHuskvarna - Utsikten, Jönköping

Bergsgatan 8, Huskvarna - Utsikten, Jönköping

5 700 000 kr 4 rok 170

Det finns olika grader av utsikt. Ibland är den lite skymd, ibland tråkig och ibland känns det som man själv hänger i luften när man blickar ut över omgivningarna.
Det här huset har en sådan utsikt. Husets höga läge på berget gör att oavsett var man befinner sig är Huskvarna, Vättern och allt annat man ser ut över ständigt närvarande.
Bygger man sitt bo här blir kvällssolen, Vättern och hustaken i centrala Huskvarna en del av vardagen. En man inte tröttnar på.

Huset vilar på bergsklippan och är byggt i sutteräng. Det består av tre stora sovrum, två badrum och ett stort allrum som inkluderar såväl vardagsrummet som matsalen och köket.
Utanför matsalen finns en terrass som inte kommer göra någon besviken och i anslutning till det tidlöst renoverade badrummet finns en balkong.

Det här är ett hus som imponerar och väcker känslor. Det är byggt för att visas upp och likväl som det är anpassat för familjeliv är det som klippt och skuret för stora sociala sammankomster.
Tolvslaget på nyårsafton firas med stor fördel på terrassen.

Inte alla hus på Bergsgatan har garage, en del knappt parkering. Här finns garaget insprängt i berget och efter man har parkerat sin bil så går man innevägen in till husets entré.
Lite coolt och mycket funktionellt. De senaste åren har mycket bytts ut, förbättrats och renoverats. Det är låga driftkostnader tack vare bergvärmen och taket byttes för något år sedan.

Varmt välkomna att besöka oss på visningen!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 462 m²

Byggnadsår: 1955

Kvm-pris: 33 529 kr/m²

Dagar på Boneo: 23 dagar

VISNINGAR

Söndag 20 september, kl 16:00 - 17:00

Läs mer hos mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Klostergatan 9, Jönköping

072-326... Visa telefon

christi... Visa epost