Annons 680492

Loading interface...

LägenhetRosersberg, Sigtuna

Rosersbergsvägen 28 A, Rosersberg, Sigtuna

995 000 kr 1 rok 19

LÅG AVGIFT- NYSKICK- EGEN ENTRÉ- BRA KOMMUNIKATIONER!

Kvadratsmart 1:a i nyskick, belägen i centrala Rosersberg med en avgift på endast 1215 kr! Ett stenkast från Rosersberg pendeltågsstation och med byggnadsår 2016 får du ett perfekt första boende eller en komfortabel övernattningsbostad med hög standard. En hall öppnar upp mot ett trevligt och modernt kök med gråa köksluckor och skåp.
I bostaden ligger ett parkettgolv i vitpigmenterad ek och väggarna är vitmålade. Rummet har ett stort fönster för ljusinsläpp. Duschrummet har vitt kakel på vägg och mörkt klinker på golv. I badrummet finns spotlights i tak, en tvättmaskin, duschvägg, spegelskåp, WC och tvättställ i kommod.

Föreningen är belägen mitt i mysiga Rosersberg, som är en idyllisk liten tätort mellan Upplands Väsby och Märsta. Här finner man en lugn och stillsam tillvaro samtidigt som tillgången till pendeltåg och trafikplats till E4:an ger fantastiska kommunikationer till både Stockholm, Arlanda och Uppsala. I området finns bl.a. en liten livsmedelsaffär, frisör och några restauranger. Det finns goda förutsättningar för idrott och friluftsliv för alla åldrar.

Varmt välkommen!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 3

Hiss: nej

Avgift: 1 215 kr/mån

Kvm-pris: 52 368 kr/m²

Byggnadsår: 1965

Dagar på Boneo: 25 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Sami Uzunkaya

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Nymärstagatan 14B, Märsta

073-564... Visa telefon

sami.uz... Visa epost