Annons 680492

Loading interface...

LägenhetLiljeholmen, Jönköping

Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköping

1 350 000 kr 1 rok 25

Hjärtligt välkommen till denna yteffektiva etta högst upp i huset på en av de populäraste adresserna på Liljeholmen. Oslagbart läge med direkt närhet till Vätterstranden och Liljeholmsparken och allt vad de har att erbjuda i form av bad, motion och umgänge!

Här erbjuds en mycket välplanerad bostad i gott skick , rum med plats för både säng och soffa, öppen planlösning vilket bidrar till ljus och rymd.
Låg månadsavgift om 1352 kr och då ingår värme, vatten, samt kabel-tv och bredband. Oerhört förmånligt! Till detta kan vi lägga till en stabil bostadsrättsförening med låg belåning.

Närmsta busshållplatsen ligger ett stenkast ifrån och på 5-10 minuter är du i city och Högskolan. Funkar även utmärkt att promenera eller cykla in till city. Det bästa måste ändå vara att Vätterstranden ligger i närheten där många timmar kan tillbringas under sommaren för dig som gillar sol och bad. Här finns det även en härlig promenad- och cykelgång direkt in till Jönköping centrum. På Lillgatan bor du också med närhet till Liljeholmsparken, mataffär, restauranger och vårdcentral. Chans till snabbt tillträde!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mera information och visningar!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 3 av 3

Hiss: nej

Avgift: 1 352 kr/mån

Kvm-pris: 54 000 kr/m²

Byggnadsår: 1950

Dagar på Boneo: 21 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Martin Funck

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Barnarpsgatan 18, Jönköping

073-413... Visa telefon

martin.... Visa epost