Annons 680492

Loading interface...

VillaLos Alcazares, Spanien

Magnifika villor precis vid havet, Los Alcazares, Spanien

650 000 EUR 4 rum

Nyproduktion
Vi på HusmanHagberg har fått förtroendet att få sälja två av dessa fantastiska villor till svenska familjer - vi kan verkligen detta projekt. Här har ni påkostade villor med stora takterrasser och magisk havsutsikt!

Samtliga hus kommer att ha två takterrasser med anslutning från övre sovrummen och magisk vy över havet. Det är unika objekt som kommer att vara väldigt påkostade med noggrant utvalda exteriörer som tex eldstad inomhus och utomhus, vitvaror, förberett högtalarsystem på tomten och runt poolen, golvvärme m.m.

Stor pool och öppen planlösning på nedre plan, uppe är det mycket terasser och fantastisk utsikt.

Här har du som köpare möjlighet att påverka hur just ditt hus ska se ut. Utöver havet och naturen så finns det även fantastiska och välkända golfanläggningar.

Området Mar Menor - Europas största saltvattenslagun, är inte bara ett populärt område för spanjorerna, turister från hela världen har funnit vad vi vill kalla för Spaniens lilla pärla. Det behagliga klimatet gör att det året runt är detta det perfekta området för dig som vill golfa, eller ägna dig åt bad- och vattenaktiviteter eller njuta närodlade grönsaker ultimat för mat- och vinälskaren.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal badrum: 3 st

Gabriel Karleving

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-150... Visa telefon

gabriel... Visa epost