Annons 680492

Loading interface...

LägenhetStockholm

Klädesvägen 38, 6 tr, Stockholm

2 995 000 kr 2 rok 46

Yteffektiv tvåa på 6:e våningen med balkong med bra solläge och utsikt över trädtopparna. Föreningen har en egen utomhuspool och stort soldäck för dess medlemmar. Lägenheten är belägen två minuter ifrån tunnelbanan vid Brommaplan och resan in till Centralen tar ca 20 min. Bekvämligheterna i Brf Bromma Tracks kan knappast bli bättre. Förutom poolbad och stort soldäck precis runt knuten har byggnaden har både hiss och garage vilket underlättar både i vardagen och det dagliga logistikarbetet. Föreningen har även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter samt en bokningsbar poolbil.

Inne i lägenheten står vanligtvis balkongdörren öppen under sommarmånaderna, bara för att låta gränsen mellan ute och inne suddas ut. Hela lägenheten har stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Den högt belägna balkongen är delvis glasad så under sommarmånaderna avnjuts med fördel måltiderna här. Hela lägenhetens interiör är välplanerad och ger ett stilrent intryck. Den öppna planlösningen ger en bra sällskapsyta med plats för både matbord och mindre soffgrupp. Sovrummet har plats för en dubbelsäng. Det rymliga badrummet med golvvärme har en praktiskt tvättmaskin som är kombinerad med torkfunktion. Det finns bra förvaring i bostaden och ytterligare utrymme i separat förråd.

Sammanfattningsvis ett bekvämt läge med ett par hundra meter till både tunnelbana och bussterminal. Välsorterad matbutik och flera serviceställen samt träningsanläggningar finns också precis i närheten.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 6 av 10

Hiss: ja

Avgift: 2 607 kr/mån

Kvm-pris: 65 109 kr/m²

Byggnadsår: 2017

Dagar på Boneo: 20 dagar

Emmi Englund

Mäklarringen Bromma
Nockeby Torg 2-4, Bromma

070-878... Visa telefon

emmi.en... Visa epost