Annons 680492

Loading interface...

LägenhetStockholm

Jägargatan 1, Stockholm

3 550 000 kr 2 rok 43,50

Invid vackra Tantolunden och Årstavikens glittrande vatten finns denna ljusa och väldisponerade bostad med ett fritt och insynsskyddat läge! Lägenheten har en fantastisk balkong var på du kan njuta av solen från tidig morgon till en bra bit in på dagen medan du blickar ut över föreningens fint anlagda gård. Kvadratmeterna har nyttjats till max och de har fördelats på ett härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, stort sovrum mot lugn innergård, en hall med gott om förvaring och ett rejält badrum med tvättpelare. Karakteristiskt och särskiljande för bostaden är de många fönsterpartierna som fyller lägenheten med ljus och den välutformade planlösningen som skapar fina ytor för såväl matsalsbord som tilltagen soffgrupp i vardagsrummet.

Bostadsrättsföreningen har en mycket stark ekonomi där man de senaste åren kunnat göra stora amorteringar och fina positiva resultat.

Sist men inte minst vill vi även slå ett slag för läget. Här kan du njuta av det gröna Södermalm och Årstavikens vatten direkt utanför dörren. Samtidigt har du endast 500m meter till pendeltåg, 15 min promenad längst vattnet till Hornstull.

Varmt välkommen till denna fantastiska tvåa där det bara är att flytta in!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 3

Hiss: ja

Avgift: 2 164 kr/mån

Kvm-pris: 81 609 kr/m²

Byggnadsår: 2005

Dagar på Boneo: 22 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Andreas Bratt

Svenska Mäklarhuset Södermalm
Bastugatan 57, Stockholm

070-423... Visa telefon

andreas... Visa epost