Annons 680492

Loading interface...

RadhusTorrox Pueblo, Spanien

Hemtrevligt byhus med härlig terrass, Torrox Pueblo, Spanien

119 000 EUR 4 rum

Utland
Med centralt läge i det charmiga Torrox Pueblo presenterar vi detta byhus, som erbjuder ett väldisponerat boende med underbara utomhusytor. Här bor du i hjärtat av en genuin bergsby, i ett hus där bevarad atmosfär varvas med tidlösa interiörval. Huset erbjuder genomgående vitmålade väggar, hög takhöjd och kaklat golv. Utöver detta finns en härlig takterrass med magnifik utsikt över byns tegelklädda takåsar, havet och de omgivande bergen.

Då du gör entré i huset når du det luftiga allrummet, som tack vare dess generösa takhöjd andas ljus och rymd. Totalt tillhandahålls tre sovrum, ett badrum, kök samt allrum.

Från vardagsrummet har du direkt ingång till köket, som kommer med heklaklade väggar och golv. Vidare finns ett separat förrådsrum i direkt anslutning till köket. På detta plan finner du även två av de tre sovrummen.

En våning upp tillhandahålls bostadens huvudsovrum, som erbjuder ett underbart insläpp av ljus samt gott om plats för en dubbelsäng. Härifrån har du även utgång till en av bostadens terrasser. Högst upp i huset har vi den underbara takterrassen, där du tack vare dess 360-graders orientering kan njuta av solen hela dagen. Njut av lugna dagar i solen, med en utsikt som är svår att slå!

Torrox Pueblo en charmig bergsby ca 4 km från kusten. Som de flesta byar i regionen så har även Torrox Pueblo arabiskt ursprung med en labyrint av smala slingrande gator. En liten tyst stad som lyckats behålla sin karaktär och charm. Knappt en timmes bilresa till Malagas flygplats.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 3 st

Antal badrum: 1 st

Byggnadsår: 1955

Malin Billbäck

SkandiaMäklarna Nerja
, Nerja

034-952... Visa telefon

nerja@s... Visa epost