Annons 680492

Loading interface...

LägenhetTorrox costa, Torrox, Spanien

Sista trerummaren i Sealine Homes, Torrox costa, Torrox, Spanien

198 500 EUR 3 rum

Nyproduktion
Sista lägenheten med 2 sovrum i projektet Sealine Homes!

Här har du möjligheten att bli först med att flytta in i en 3:a med designritad interiör, stora fönster och en tillhörande privat rymlig terrass med fri utsikt. Bo ett tiotal meter från havet och den populära Peñoncillostranden, i en lägenhet som andas ljus och rymd!

Lägenheten är disponerade över ca 91 kvm och kommer med privat terrass och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Här finner du även härliga öppna ytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Lägenheten är belägen i härligt söderläge.

Endast några minuter från bostäderna ligger Torrox Costas över 2 km långa sandstrand med tillhörande restauranger och kaféer. Ett stenkast bort ligger dessutom Torrox Pueblo, som med sina vitkalkade hus verkligen andas en genuin andalusisk känsla. Bo i en alldeles nyproducerad lägenhet, med all historia, kultur och charm som Torrox har att erbjuda alldeles utanför dörren!

Extrakostnad tillkommer för förråd och garage.
Garage: 9000 EUR
Förråd: 3000 EUR

Beräknat tillträde under 2020.


Torrox Costa är en modern kustort. Här finner du vackra stränder och den härliga strandpromenaden med butiker, restauranger och barer. Bra bussförbindelse till närliggande orter exempel Malaga, Nerja och Torre del Mar. Knappt en timmes bilresa till Malagas flygplats.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 2 st

Antal badrum: 2 st

Byggnadsår: 2019

  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Malin Billbäck

SkandiaMäklarna Nerja
, Nerja

034-952... Visa telefon

nerja@s... Visa epost