Annons 680492

Loading interface...

LägenhetSan Juan, Spanien

Playa San Juan Norte, San Juan, Spanien

379 000 EUR 4 rum 151,44

Nyproduktion
Det är hus som byggs med högsta kvalitetsstandard i ett av de mest prestigefyllda områdena på Costa Blanca är omgivet av alla tjänster och utmärkt läge där du kan ha det skönt av Medelhavsklimatet i en oöverträffad strandmiljö.

Vi kan erbjuda 3 lägenheter på våning 8 och våning 9. Alla dessa tre har 4 rum varav 3 sovrum och 2 badrum och har en planlösning som gör att de är ljusa och rymliga. Det finns en hall som delar lägenheten i en sovavdelning och en avdelning med vardagsrum och kök.
Härliga terrasser där man kan umgås med familj och vänner eller en bra bok i solnedgången.

Husen som byggs har stora grönområden där det finns trevliga promenadstråk och cykelvägar. Bredvid området finns en stor park, Alicante golfbana och 5 minuter bort ligger playa San Juan där du kan njuta av lugnet.

Det här är ett område i full expansion där alla typer av tjänster och faciliteter, butiker finns tillgängliga under hela året.

De gemensamma ytorna är utformade för att främja livskvaliteten, med generösa trädgårdar, simbassänger, paddeltennisbana, idrottscenter, stor lekplats för barn, allt inom ett stängt område.
... Läs mer

MER FAKTA

Antal sovrum: 3 st

Antal badrum: 2 st

Våning: 8 av 9

Hiss: ja

Byggnadsår: 2019

  • Terrass
  • Gemensam pool
Läs mer hos mäklaren

Håkan Sigemark

Bjurfors Alicante
, Alicante

034-672... Visa telefon

hakan.s... Visa epost