Annons 680492

Loading interface...

LägenhetKista, Stockholm

Helsingörsgatan 34, Kista, Stockholm

2 350 000 kr 3 rok 81

Här erbjuds en välplanerad och stilren lägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, funktionell och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande och vackert sovrum med fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob. Köket är praktiskt, fräscht och trevligt med generösa arbetsytor, höga skåp och bra förvaringsmöjligheter. Det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor. I badrummet finns toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, duschvägg, kommod och handfat.

Från lägenheten har ni gångavstånd till det mesta. Kista galleria och tunnelbanan samt busshållplats på gångavstånd. Tåget tar er till Stockholms centrum på 17 minuter. Även Barkarby handelsplats med IKEA, Outlet och ICA-Maxi nås på 10 minuter med bil. Mycket trivsamt läge nära för-/skola, lekplats, service och kommunikationer. Fantastisk stor balkong.

I föreningen finns även ett gym och bastu för medlemmarna att nyttja. Mer om föreningen hittar ni under föreningsinformationen.

Välkomna på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 3

Hiss: ja

Avgift: 5 042 kr/mån

Kvm-pris: 29 012 kr/m²

Byggnadsår: 1978

Dagar på Boneo: 31 dagar

VISNINGAR

Tisdag 29 september, kl 17:00 - 17:30

Torsdag 1 oktober, kl 17:00 - 17:30

Läs mer hos mäklaren

Abbe Karakus

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta
Borgarfjordsgatan 19, Kista

070-162... Visa telefon

abbe.ka... Visa epost