Annons 680492

Loading interface...

Villa, RadhusTräslöv, Varberg

Duvträdsgatan 8, Träslöv, Varberg

4 575 000 kr 5 rok 129

Budgivning
Mitt i barnidyllen i Träslövs Trädgårdsstad ligger detta fina och välbyggda kedjehus. Kvarteret stod färdigt 2018 och kännetecknas av gemenskap och samhörighet. Utemiljön runt huset är inbjudande och familjär med flera uteplatser, pergola och köksträdgård. Gavelläget i längan skapar dessutom en uppskattad grönyta att vistas på för barnen mot grannhuset.

Huset är rakt igenom byggt med stilrena och smakfulla materialval. Umgängesytorna är belägna på entréplan tillsammans med ett badrum och tvättstuga. På övre plan har vi bostadens tre sovrum tillsammans med badrum, ytterligare ett sällskapsrum och en avkopplande balkong med vidsträckt utsikt.

Träslöv är populära, omtyckta och trivsamma kvarter. Lekplats har du strax utanför huset och både centrum och havet ligger endast en cykeltur bort. Området erbjuder matbutik, förskola, skola och bra kommunikationer. För den aktive är det direkt närhet till nybyggda Nordic Wellnes och padelhallar. Här finns en av Västsveriges bästa Skateboardparker och Varbergs MTB har sin hemmabana i området. Flera av Sveriges bästa surf-spots erbjuds ca 5-10 min bort i närbelägna Apelviken. Här i Träslövs Trädgårdsstad är det helt enkelt lätt för hela familjen att trivas - välkomna med er intresseanmälan!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 261 m²

Byggnadsår: 2017

Kvm-pris: 35 465 kr/m²

Dagar på Boneo: 25 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Niklas Knutsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Kungsgatan 28, Varberg

073-549... Visa telefon

niklas.... Visa epost