Annons 680492

Loading interface...

VillaRydebäck, Helsingborg

Rya ängaväg 27, Rydebäck, Helsingborg

3 495 000 kr 3 rok 85

Omgiven av vacker natur och med närhet till både hav och golf har vi nu nöjet att presentera Rya ängaväg 27. Här bor man i en modern och välskött fastighet som uppfördes 2007. Planlösningen är utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential och boytan om 85 kvm gör ingen besviken. Entréplan erbjuder bland annat en socialt formidabel yta med öppna sällskapsytor, ett stilrent och praktiskt kök från Kvik med all modern utrustning man kan tänka sig, samt ett smakfullt helkaklat badrum. Övre plan erbjuder ett rogivande master bedroom med förvaringsmöjligheter och med en egen lyxig terrass. Två trappor ner finner vi den uppskattade källaren med plats för både sovplatser, allrum samt tvättmöjligheter.

Det nylagda trädäcket tillsammans med den lyxiga poolen sätter guldkant på vardagen, här spenderar man gärna tid med familjen och vänner.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket charmigt boende omgiven av förtjusande natur och med närhet till både promenadstråk och havet. Lantlig idyll när den är som bäst!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Äganderätt

Tomtarea: 294 m²

Byggnadsår: 2007

Kvm-pris: 41 118 kr/m²

Dagar på Boneo: 19 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Bob Kjellsson

Bjurfors Helsingborg City
Stortorget 14, Helsingborg

070-164... Visa telefon

bob.kje... Visa epost