Annons 680492

Loading interface...

LägenhetSödra Ekkällan, Linköping

Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköping

2 rok 55

På G
Nu behöver ni inte leta längre! I nyuppförd fastighet från 2017 erbjuds här den ultimata tvårumslägenheten på attraktiv adress i omtyckta Södra Ekkällan. Här bor man bekvämt och kompromisslöst på andra våningen i hus med hiss och garage i källarplan. Bostaden har egen ingång från loftgången och genomsyras av ljusa, fräscha materialval och härliga ljusflöden med fönster i två väderstreck.

Listan med fördelar blir lång. Optimal planlösning där de generösa ytorna talar för sig. Innanför entrédörren möts man av en tambur med förvaring i rymlig klädkammare. Intill entrén finns en separat matplats med utrymme för ett matsalsbord för 6-8 personer. Längre in möts man av det smakfulla köket från Marbodal med ekluckor och full maskinpark. Det luftiga vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och utgång till inglasad balkong med kvällssol sommartid. Vardagsrummet smälter samman med bostadens kök och matplats i delvis öppen planlösning. Längst in i lägenheten finns ett mysigt sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober.

Brf Arenan är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal, en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym.

Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen.

Varmt välkommen att bekanta er med er nästa drömbostad!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 2 av 5

Hiss: ja

Avgift: 2 909 kr/mån

Byggnadsår: 2017

Dagar på Boneo: 19 dagar

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
, Linköping

073-558... Visa telefon

einar.j... Visa epost