Annons

 • Budgivning
 • Budgivning
 • Budgivning
 • Budgivning
 • Budgivning
 • Budgivning
 • Budgivning

Storgärdesvägen 10  

Djurhamn, Värmdö

3 195 000 kr

Fakta

Fritidshus

64 m²

3

st

49 922 kr/m²

2 654

1981

15 dagar

Beskrivning

På populära Djurö med sin närhet till Stockholms skärgård är nu detta fina och hemtrevliga fritidshus som under senaste åren renoverats, till salu.
Soligt och ogenerat belägen med en perfekt kombination av närhet till såväl hav som skog. På tomten finns även två isolerade gästhus om 15 kvm vardera.

Detta välplanerade fritidshus om ca 64 kvm består av ett rymligt vardagsrum med stora fönster och en glasad dörr ut mot altanen som ger rummet gott om ljusinsläpp. I vardagsrummet finns även en luft/luftvärmepump som tillsammans med kakelugnen sprider gott om värme i huset. Öppen planlösning mot det ljusa och trevliga köket med vit stomme och gråa luckor samt bra arbetsytor. Köket har även en matplats del med plats för 6-8 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn med spishäll och fläkt. Snyggt vitt kakel ovan bänkskiva i massivt trä. I köket finns även en bardisk med förvaring.
Förbi köket kommer ni till tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torkmaskin. Här tar ni er via en glasad dörr ut till en altan som erbjuder förmiddagssol.
Från hallen till vänster ligger det första sovrummet med målade väggar och heltäckningsmatta.
Vidare från hallen åt vänster ligger det andra större sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring. Rakt fram från hallen ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med golvvärme, duschkabin, vädringsfönster, wc, samt handfat.
Huset är genomgående ljust och fräscht med vitmålade väggar och tak samt målade furugolv.

Insynsskyddad och barnvänlig tomt. Här finns allt från gräsmatta, bärbuskar, fruktträd och prunkande rabatter. På tomten finns även en carport, två förråd och en vedeldad bastu. Det är ca 400 meter till närmaste badstrand och via samfälligheten finns möjlighet till båtplats.

Det här är ett trivsamt boende för den som vill ha lugn och ro med närhet till skärgården, men också till kommunikationer och service!
I Djurö centrum hittar du bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral,tandläkare och Vindö byggvaror. Närhet till Djurö Skola med årskurs F-9 och förskolorna Djurhamns och Djuröskutans förskola. Det finns även lekplatser för de minsta och fotbollsplaner för de lite äldre.
Vid Vita Grindarna finns badstrand, minigolfbana, sommarrestaurang och lekplats för de yngsta. Under sommarmånaderna har Skärgårdskrogen Sjöboden öppet där du serveras mat och dryck varat med live musik medan du blickar ut över Kanholmsfjärden. Även restaurangerna Motorverkstan och Abborkroken finns på bekvämt avstånd.

För den naturälskande finns det i området gott om skog för bär- och svampplock, promenadslingor och elljusspår om du önskar ge dig ut på en promenad eller löptur. Sjöhistoriska stigen är samlingsnamnet på tre natur- och kulturstigar på Djurö, längs stigarna finns sammanlagt 35 skyltar som berättar om skärgårdens historia, natur och kultur. Vill du istället ta dig ut till öarna med skärgårdsbåtarna tar du dig enkelt ut till Sollenkroka eller Stavsnäs Vinterhamn. På 25 minuter har du tagit dig till Sandhamn. Du tar dig smidigt in till Slussen med direktbuss på ca 50 min.

Ansvarig mäklare

Jonas Lönnroth

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Odelbergs väg 3, Gustavsberg

070-162 70 87

Arkiv

 • ALLA BILDER
 • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

 • BOLÅN
 • FÖRSÄKRING
 • ENERGI
 • BREDBAND/TV
 • LÅN TILL ANNAT

Karta