Annons

Siljeströms stugby  

Tänndalen - funäsdalen, Härjedalen

3 900 000 kr

Fakta

Fritidshus

97 m²

5

st

40 206 kr/m²

875

2019

14 dagar

Beskrivning

Gediget fjällhus med genuin och smakfull känsla i alla materialval samt installerad bergvärme. Inflyttningsklart i december 2019 med bästa läge mitt i Tänndalen.

Storstugan har högt i tak och väl tilltagna ytor. Soffhäng åt alla framför den värmande braskaminen och en stor yta för kvällens middagar. Alla ryms vid frukosten på morgonen, vid lunchen och så klart vid eftermiddagens afterski! Från storstugan finns utgång till soldäcket med sydvästligt läge som innebär sol nästan hela dagen.

De stora vackra fönstren i huset ger magisk utsikt över de vita fjällen, Tänndalens skidstadion och de slingrande skidbackarna. Lyxigt att ha Nordic Ski center med 300 km preparerade längdskidspår utanför stugknuten.

Läget är toppen! Tänndalen har en lång tradition av både vinter och sommarturism vilket de vackra omgivningarna och snösäkerheten har bidragit till. Trots en hel del nybyggande har man lyckats behålla småskaligheten och känslan av en genuin fjällby, en by i det riktiga fjällen helt enkelt! Tänndalen är utsedd till SKANDINAVIENS BÄSTA SKIDORT 2019 – OCH 2018

Fastigheten är under avstyckning och kommer inom kort att heta Funäsdalen 10:143. Idag tillhör fastigheten Siljeströms stugby. De pantbrev som finns angivna i beskrivningen kommer att tillhöra stamfastigheten och inte följa med avstyckningen till 10:143. Siljeströms ägs idag av privatpersoner och nyttjas endast som fritidshus.

Fler bilder och beskrivning av interiören kommer inom kort. Men ni är redan nu varmt välkommen på visning! Bästa hälsningar Maria och Micke, HusmanHagberg Härjedalen

Ansvarig mäklare

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Jämtlandsgatan 3, Sveg

070-391 78 08

Visningar

14
14 december lördag
Varmt välkommen på visning. Kom ihåg att föranmäla!

Visningkl 13:00 - 14:00

03
03 januari fredag
Välkommen på visning!Kom ihåg att föranmäla

Visningkl 13:00 - 14:00

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta