Annons

Detta objekt har blivit borttaget

Hjortstigen 44  

Dalarö, Haninge

3 995 000 kr

Fakta

Fritidshus

67 m²

4

st

59 627 kr/m²

2 060

1961

2 dagar

Beskrivning

I gemytlig skärgårdsidyll erbjuds här ett topprenoverat enplanshus. Väl tilltagen tomt i ett ostört läge där plana gräsytor ramas in av lummig natur och ger plats för studsmatta, trädkoja, trädgårdsodlingar samt lek & spring. Här skapar en social planlösning med ombonade sällskapsytor och fönsterbeklädda partier ett harmoniskt och bekvämt boende året om. Stilsäkert renoverat kök med stilsäkra materialval och genomtänkta lösningar. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer såväl middagsbord som soffor. Stort fönsterparti blickar ut mot ett generöst altandäck som under säsong bjuder in till sommarhäng med vänner och familj. Här ryms här loungesoffa, middagsbord, grill och växtligheter. Solen värmer från förmiddag till sen eftermiddag och skapar en mysig plats för första kaffet i vårsolen. Tre stora sovrum och duschrum.

Tillhörande gäststuga med anslutande förråd. Här ryms våningssäng, soffa och tillhörande möblemang.
Kort promenad till badstrand med hoppklippor samt promenadavstånd till båtplats. Lättskött och avkopplande boende som året runt erbjuder en stor dos livskvalité. Picknick i solnedgången vid badklipporna eller kvällsdopp och fiske från båtbryggan. Runt om nås ljuvliga löparspår och promenadstråk samt fin svampskog fylld med kantareller under säsong.

Omtyckta midsommar- och Valborgsfirande med fackeltåg bidrar till områdets gemenskap och fina grannsämja. Närhet till välsorterad livsmedelsbutik, bageri, lanthandel, italiensk glass, minigolf, sommaryoga och flera bra restauranger. Smådalarö gård med god mat och fantastisk miljö. Dalarö Marina erbjuder vinterförvaring av båten, tankning och tillbehör.

Paradis för barnen som obehindrat kan cykla till kompisar i området, bygga sandslott vid stranden eller spela fotboll vid badplatsen. Lekvänlig och spännande tomt som rymmer fotbollsmatcher, volter på studsmattan eller lek och spring. Sov över med kompisarna i gäststugan eller bjud på kalas i trädkojan. Mycket populär seglarskola och tennisvecka för barn och ungdomar anordnas varje år.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Lovisa Runsten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Poseidons Gränd 3 A, Handen

0736-23 39 52

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta