Annons

Terrassvägen 5  

Härjedalen

4 700 000 kr

Fakta

Fritidshus

118 m²

5

st

39 831 kr/m²

1 124

2015

13 dagar

Beskrivning

Nästan högst upp på populära Terrassvägen ligger detta fina hus. Med självklar ski in och out tar sig familjen med lätthet runt i området. Tomtens branta sluttningen ger en fri altan med mycket rymd och spektakulär utsikt och kvällssol. Från storstugan ser du skidåkningen i närbelägna backen Björnstigen dagtid och även vissa kvällar då den är upplyst kvällstid för kvällsskidåkning.

Huset har hög standard och tilltalande disponering. Den givna umgängespunkten i huset är storstugan med integrerat kök. Från Storstugan har du av magisk utsikt mot Sonfjället genom stora panoramafönster från golv till tak. Det är öppet till nock och ljusinsläpp från tre håll, vilket ger en härlig atmosfär. Här finns braskamin och dörr ut till altan. Köksön och det öppna köket inbjuder till gemensam och trivsam avrundning efter en äventyrlig dag på fjället.

Man drar sig sedan tillbaka i ett av de på tre sovrummen på nedre våningen eller familjerummet som ligger en trappa upp innanför det mindre allrummet. Huset erbjuder alltså hela tio sängplatser fördelat på ett masterbedroom och två sovrum i fil med plats för våningssängar samt familjerummet på loftet.

Hallen är anpassad för hela sällskapet med gott om plats för att hänga kläder på hängare och i torkskåp. Det finns två badrum; ett större med wc, handfat, dusch och även bastu och tvättmaskin samt ett mindre med wc, handfat, dusch där du även finner frånluftsvärmepumpen.

Det finns bara en handfull hus så här högt upp på höjden. Välkommen hit, välkommen till fjälls. Kontakta mäklaren för info och för exklusiv visning.

Huset ligger på uthyrningsavtal med Boka Vemdalen.

Ansvarig mäklare

Evelin Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
M-huset, Vemdalen

0706 58 30 40

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta