Annons

Norrhåknäsvägen 18  

Norrtälje

3 500 000 kr

Fakta

Fritidshus

162 m²

5

st

21 605 kr/m²

4 007

1909

13 dagar

Beskrivning

Härligt sekelskifteshus i Håknäs på Vätös södra kust. Den uppvuxna tomten om 4007 m² omgiven av karakteristisk bebyggelse ger en härlig känsla av Roslagsskärgård. Här finner ni ett rymligt hus med stora rum och sovrum, rejält kök samt tvättstuga med duschrum. På tomtmarken finns även ett antal komplementsbyggnader i varierande storlek samt ett stort garage med tilltagen takhöjd.
Fastigheten är belägen en kort bit från stranden där ett båthus finns, intill båthuset är en strand som man nyttjar via servitut. Båthuset behöver renoveras för att fortsätta leverera fina livsögonblick för den nya ägaren.
Huvudbyggnaden ligger med högt läge på den svagt sluttande tomten. Huset är rymligt och med bevarad charm från förra sekelskiftet, den tilltagna boytan och goda standarden gör huset lämpligt för såväl fritids som permanentboende. Köket är rymligt och vid matplatsen finns en braskamin, från köket når man matsalen och vardagsrummet där en vacker kakelugn finns. Vidare finns här även tvättstuga med dusch och toalett, detta utrymme nås även från en egen entré. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum varav ett har balkong mot sjösidan samt braskamin. Här finns även badrum med toalett. Ljusinsläppen från de många fönstren ger huset en ljus och luftig känsla.
På tomten finns en gammal snickarverkstad som är ombyggd till två moderna rymliga lägenheter om fem rum vardera, här finns även ett riktigt stort garage vidbyggt.
Det finns ytterligare två enklare gäststugor, med två sovrum i vardera. Vidare finns en rymlig förrådslänga samt ytterligare ett förråd.
Tomten består av fastigheterna Håknäs 2:40 och Håknäs 2:37, 2:37 är taxerad som industrienhet.
Norrhåknäsvägen 18 når man på lite drygt en timmes bilfärd från Stockholm, även SL-buss trafikerar Håknäs.

Ansvarig mäklare

Henric Johansson

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Sjötullstorget 12, Norrtälje

0708-40 00 22

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta