Annons

Sandvägen 120  

Malung-sälen

3 200 000 kr

Fakta

Villa

113 m²

6

st

28 319 kr/m²

1 346

1990

10 dagar

Beskrivning

Med ett riktigt bra läge i semesterorten Kläppen nära skidbackar och liftsystem säljs nu ett gediget byggt suterrängfritidshus med separat gäststuga som lämpar sig utmärkt för uthyrning. Här finns alla förutsättningar för att skapa härliga semesterdagar tillsammans med vänner och familj! I huvudbyggnaden finns härliga sociala sällskapsytor med mysig öppen spis i både i vardagsrum på entréplan och i ett rejält tilltaget allrum på suterrängplanet. Här erbjuds också ett rymligt kök med intilliggande matplats, tre sovrum, badrum på varje plan varav ett med bastu samt en separat tvättstuga.

Den rymliga gäststugan inrymmer ett luftigt allrum med ryggåstak, timrade väggar och öppen spis! Här finns också ett fullutrustat kök, två rejäla sovrum med våningssängar samt ett badrum med duschplats. Utanför gäststugan finns en praktisk friggebod med två skidförrådsdelar samt en vedbod.

Kläppen är en familjevänlig och populär semesterort med aktiviteter och skidåkning som passar allt ifrån nybörjaren till den mer avancerade åkaren. Här finns även lättillgängliga och natursköna skoterleder och längdskidspår.
Intill skidområdet vid Dalälven finns även en populär camping med välsorterad livsmedelsbutik och i Kläppen finns allt ifrån restauranger, caféer, bageri och pizzeria. Kläppen är en växande och expansiv skidort och under 2020 kommer arbetet med 5 nya pister och en ny stolslift påbörjas och området Kläppen Syd kommer växa fram. På Tranantorget mitt i centrum finns snart också ett helt nytt lägenhetshotell där det både kommer finnas restaurang och sportshop. Även sommartid finns aktiviteter för alla åldrar med vackra vandringsleder, crosscountryleder, kanot- och stand up paddleboarding uthyrning, ny minigolfbana, badplatser och fiskevatten. Strax utanför Sälens centrum finner ni även en utmanande 18-håls golfbana i rogivande fjällmiljö!
Välkomna med er intresseanmälan!

Ansvarig mäklare

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Kungsgatan 2, Örebro

073-257 56 67

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta