Annons

Prinsvägen 1b  

Centrum - varvet, Luleå

1 375 000 kr

Fakta

Bostadsrätt

42 m²

2

st

2 703 kr/mån

32 738 kr/m²

1943

10 dagar

Beskrivning

Mycket ljus och trivsam lägenhet med högt och insynsskyddat läge på våning 2! Bostaden är en yteffektiv 2:a om 42 kvm och består av ett stilrent renoverat kök -19 med fina vita luckor och ny maskinell utrustning, angränsande vardagsrum med luftig och öppen planlösning. Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang samt utgång till bostadens härliga inglasade balkong med fint västerläge och viss utsikt mot Stadsfjärden. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet i ljusa färger. Lägenheten har en fin och ljus boyta då bostaden är genomgående i huset och den tilltagna takhöjden hjälper till att bidra till den luftiga känslan.

HSB Brf Oskarsvarv 2 är en obelånad förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. I månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga och hobbyrum, cykelförråd och tillhörande förråd finns i källaren samt ett på vinden. Grönskande och solig innergård med utemöbler som får nyttjas av föreningens medlemmar.
Som boende på omtrycka Varvet bor du med närhet till badstrand, fina promenadstråk, den populära isvägen om vintern, restauranger, café och en nyöppnad matbutik på kort gångavstånd från denna lägenhet samt goda bussförbindelser med flertalet av LLT:s stadslinjer som passerar närmaste hållplats, varav en direktlinje till Porsön och universitetsområdet samt flygplatsen.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Therese Backman

Bjurfors Luleå
Smedjegatan 10, Luleå

070-980 77 22

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta