Annons

Tärningholmsgatan 13a  

Slottsstaden, Malmö

2 575 000 kr

Fakta

Bostadsrätt

60 m²

3

st

3 146 kr/mån

42 917 kr/m²

1946

10 dagar

Beskrivning

Bara tanken att få gå på visning av denna fantastiskt vackert komponerade bostadsyta, där varje detalj synats av minutiös renovering av fackman är spännande.

Här finner vi en bostad för den som inte nöjer sig med mindre än en fantastiskt välplanerad 3-rummare på bästa läge i Slottsstaden. En tyst och undangömd liten gata mitt i den så populära stadsdelen mellan Rönneholmsparken och Ribersborgs strandlinje. Allt på kort avstånd från City, Pildammsparken, Kronprinsen samt Fridhemstorget.

Vi tar färden mot den efterlängtade andra våningen och upptäcker med förtjusning att stegen tar oss med enkelhet upp hit. Bakom den gedigna dörren omfamnas vi av en hallyta som är få förunnat.

Bostaden breder ut sig med genomgående ljusinsläpp och redan vid första anblicken in i bostaden ges vi antingen österlägets härliga morgonstrålar som dansar över fiskbensparketten eller så njuter vi av dags och kvällsljuset genom stora vackra dubbeldörrar i härligt västerläge mot innergårdens lummiga grönska.

Bostaden är något utöver det vanliga. Ett hem och boende som klippt och skuret från någon av våra absolut främsta inredningsbloggares förstasidor eller varför inte från ett uppslag av ELLE interiör. Hela bostaden har genomgått en minutiös renovering där hantverkare och ägare samt inredningsarkitekt tagit en dröm från ritbordet och satt denna i verket.

Vi erbjuds en spännande planlösning med socialt stort kök med förtjusande ljusinsläpp och fina ytor för den sociala och matlagningsglade. Carraramarmor och borstat stål utgör detaljer som kombineras på bästa sätt mot en påkostad köksinredning i trendtroget grå ton där varken köksdesignern eller beställare har sparat på krutet. Fullständig maskinpark med integrerade vitvaror eller rostfritt borstat stål igen för att stämmas överens. Gott om skåpsförvaring och optimal planering som samspelar på bästa sätt mot sällskapsyta för vardagens aktiviteter eller festtillfället.

Det rymliga vardagsrummet liksom resterande del av bostaden stoltserar med genomgående vackra golv i fiskbensutförande, tilltagen takhöjd med härligt ljusinsläpp och bredspacklade väggar i raka linjer efter byggnadsepokens upphov, är bara några av de många detaljer som ger prägel till bostaden.

Helkaklat badrum i exklusivt utförande har installerats av behöriga fackmän och klätts med vackert kakel i moderiktigt tegelsatt utförande med klinkergolv i vacker Carraramarmor. Ett badrum med lyxig hotellkänsla där tvättmaskin ger högsta komfort i vardagen. Vi ges bl.a påkostad snygg kommod och rymlig duschhörna. Praktiskt och välplanerat.

Sovrummen ligger mot den tysta gatans vrå. Även här avnjuts ytan av vackert fiskbensmönstrat parkettgolv. Båda sovrummen erbjuder yta för dubbelsängen. Gott om klädförvaring tillgodoses. I hallens yta ges utrymme för garderober men också för den som önskar en studieplats eller liknande.

Ett verkligt Ess i leken med både balkong i väster samt garage under fastigheten gör detta till en fulländad historia.

Välkommen på visning till din drömbostad belägen i en förening med stora renoveringar bakom sig och starka välplanerade år framför sig.

Här finner vi shoppingstråk och kommers runt knuten på Regementsgatan och goda kommunikationsmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Robert Hjalmarsson

Bjurfors Malmö City
Hallenborgs gata 1, MALMÖ

0703-114 115

Arkiv

  • ALLA BILDER
  • PLANRITNINGAR

Annons

Räkna på ditt nya boende

  • BOLÅN
  • FÖRSÄKRING
  • ENERGI
  • BREDBAND/TV
  • LÅN TILL ANNAT

Karta