Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetLos Dolses

Los Dolses

Nya takvåningar i ett eftertraktat område

320 000 EUR Lägenhet 4 rum

Loading...

Beskrivning

Välkomna till detta fantastiska och välbyggda projekt byggd ac absolut högsta kvalitet med en av de finaste och påkostade trädgårdarna i Los Dolses.

Det gemensamma området är lummig och mysig utformad i japansk design. Här finns två gemensamma pooler varav en uppvärmd samt en lekplats för de mindre.

Lägenheterna är välplanerade, ljusa och moderna. Bostäderna har kvadratisk planlösning och gott om förvaringsutrymme. Lägenheterna har rymliga boytor som rymmer 2-3 sovrum, 2 badrum, tvättrum och terrassytor/balkonger som får mycket sol varav de översta lägenheterna har magisk havsutsikt.

Detta bostadsområde har otrolig hög säkerhet där kommunikation med besökarna vid huvudporten sker via ett Intercom-system med videokamera från lägenheterna. Här ni även också möjlighet att välja till egen privat pool eller jacuzzi Garageplats ingår.

Projektet är beläget i mysiga Los Dolses, välkänt för sina genuina och charmiga kvarter med tilltalande närtjänster. Du bor här med närhet till all typ av service, affärer och området är levande året om. Regionens största shoppingcentrum La Zenia Boulevard, stränder samt högt rankade golfbanor är endast en kort biltur iväg.

Info om storlekar och priser:

Byggarea: 157 - 233 kvm
Terrass: 19 - 44 kvm
Takterrass: 62 - 96 kvm

2-våningslägenhet från 320.000 Euro
Lägenheter med 2 sovrum från 195.000 Euro
Lägenheter med 3 sovrum från 230.000 Euro

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:3 st
  • Antal badrum:2 st
  • Balkong
  • Terrass
  • Gemensam pool
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Gabriel Karleving

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-150... Visa telefon

gabriel... Visa epost

Annons

Loading...Loading...