Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetCentralt, Linköping

Centralt, Linköping

Annagatan 10

3 425 000 kr Lägenhet 4 rok 107 32 009 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande.
Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark. Planerad första inflyttning är hösten 2021.

I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö.

Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Lägenhet
  • Våning: 1 av 5
  • Avgift:5 554 kr/mån
  • Pris/m²: 32 009 kr/m²
  • Byggnadsår:2021
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Therése Alexis

073-558... Visa telefon

therese... Visa epost

SkandiaMäklarna Linköping
Djurgårdsgatan 3F, LINKÖPING

Räkna på bolån för Annagatan 10

nordealansforsakringarsbab
Om du har svårt att få bolån hos de traditionella bankerna finns dessa alternativ
nordax

Annons

Loading...Loading...