Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetAlmuñecar, La herradura, Spanien

Almuñecar, La herradura, Spanien

Exklusiva ICON MARINA 3 rum

280 000 EUR Lägenhet 3 rum

Beskrivning

Välkomna till detta fantastiska nyproduktionsprojekt i Marina del este, La Herraduras hamnområde. Projektet är exklusivt designat av den internationellt kända arkitektduon Joaquín Torres och Rafael Llamazares.

Projektet består av 87 exklusiva bostäder fördelat på fyra byggnader (block 1-4), alla med en spektakulär havsutsikt!

I samtliga byggnader finns bostäder med 3 rum, fördelade på 2 sovrum, 2 badrum och ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Dessa har en inomhusyta om ca 80 kvm och till alla bostäder hör även en privat terrass om ca 25 kvm. Se exakta mått i bifogad objektlista samt planlösningar. Det finns tre typer av 3:or.

ICON MARINA erbjuder inte bara exklusiva bostäder utan även ett helheltskoncept. Den boende kan njuta av två poolområden, gym och tillgång till garage under byggnaden där varje bostad har en egen parkeringsplats.

Marina del este är omringad av höga bergsklippor och slående vyer. Vattnet kring hamnen är otroligt klart och populärt för snorkling (och är skyddat område av UNESCO). Från hamnen är det nära till staden La Herradura där flertalet restauranger och serviceutbud finns. Omkringliggande städer som erbjuder vacker natur, stadsliv och kultur är Nerja, Malaga och Granada med skidområdet Sierra Nevada.

Bostäderna med 3 rum har priser från 280000 euro. Fas 1 beräknas stå färdigt hösten 2021. Ca 40 % av projektet är redan sålt, så om ni vill visa intresse eller har frågor, vänligen kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:2 st
  • Terrass
  • Privat pool
Läs mer hos mäklaren

Malin Billbäck

SkandiaMäklarna Almuñécar
, Nerja

034-952... Visa telefon

nerja@s... Visa epost

Annons

Loading...Loading...