Loading...

Rymligt och lyxigt, Cabopino!

Marbella East, Spanien

Lägenhet3 rum183
430 000 EURBevaka slutpris
Loading...

Beskrivning

I denna fantastiska nyproduktion erbjuds ett urval av lägenheter och takvåningar med två och tre sovrum. Lägenheterna erbjuder en generös, stor öppen planlösning med en mycket hög kvalitet av material och inredning.

Byggnaderna har mästerligt vävts in i konturerna av det vackra omgärdande landskapet och ger bostäderna högt läge för att dra nytta av en fantastisk utsikt över kusten. Samtidigt som pooler och trädgårdar ligger nedsänkt och mysigt inbäddat med trädkronor som skuggar och ger en underbar doft av tall.

Beläget strax öster om Marbella, ligger Cabopino som känt för sin naturliga skönhet, sin pinjeskog och den berömda Artola-stranden som allmänt betraktas som en av de bästa stränderna i Spanien med gyllene sanddyner, exceptionellt rent vatten och fantastiska strandrestauranger. Cabopinos eleganta småbåtshamn ligger bara en kort promenad bort, mindre och mer intimt än Puerto Banus, med med en mängd faciliteter inklusive ett brett urval av eleganta restauranger, loungebarer och butiker.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum2 st
  • Antal badrum2 st
  • Hissnej
  • Tomtyta183 m²
  • Terrass

Ansvarig mäklare

Daniel Barrdahl

Mäklarringen - Costa del Sol
Mäklarringen, Costa del Sol
Loading...
Loading...