Annons

Loading...

VillaSkurup

Skurup

Ölöv 528

2 995 000 kr Villa 7 rok 232 12 909 kr/m²

Beskrivning

Tio minuter från Abbekås, havet och badstrand hittar ni denna rymliga och spatiösa villa i ett plan med öppen planlösning, högt i tak och en härlig rymd. Här erbjuds ett stort och ljust boende på ett vackert läge med magisk utsikt åt alla väderstreck över de böljande landskapen. Perfekt för er som älskar närheten till naturen. Endast några minuter med bil från Skivarp där ni finner mataffär, busshållplats, gästgivargård, restauranger och skola.
Ca 7 minuter från Skurup, och E65, där Öresundstågen och pågatågen tar er till Malmö på under halvtimmen och Köpenhamn på knappa 50 minuter.

Fastigheten består av en skånelänga i vinkel där fd. stallbyggnad renoverats om till en stor sal och i andra änden av huset en egen gästavdelning med bostadshus i mitten. Ett boende på vackert läge i ett plan med flera sovrum, öppen planlösning, vardagsrum och kök och högt i tak. Det finns även två rymliga loft (ca 20 kvm vardera) i huset, varav ett idag nyttjas som sovrum med vacker utsikt över det böljande landskapet. Huset består också bland annat av stort vardagsrum med öppet upp i nock och direkt utgång till både innergård samt trädgården på baksidan där man kommer ut på en stor altan med tak. I bostaden finns också ett lantligt kök med mycket förvaring och diskmaskin, fräscht badrum, flertalet sovrum, två loft, samt en gästavdelning också med egen ingång. Vidare finns det en stor sal med egen ingång, också med en takhöjd på ca 6 meter, med många olika användningsområden. Kanske skapa fler rum? Eller Affärslokal eller Ateljé? Parkeringsuppställning precis utanför ingången. Perfekt för dig som jobbar hemma ifrån. Möjligheterna är oändliga!

Fastigheten är beläget en kort bit in från väg 101, som tar dig till Ystad i Söder och Malmö i Norr, på en rogivande stor tomt om 1230 kvm med vacker utsikt över bland annat Västra Vemmenhögs Kyrka och milsvid utsikt över de gula rapsfälten. På tomten finns eget växthus, odlingslådor, örtträdgård, äppleträd, röda vinbär, körsbärsträd, plommonträd, valnötsträd, fina björkar och ett majestätiskt bokträd. På tomten finns även en arbetsbod med stor potential.

I dessa Coronatider så ring för visningstid!... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Äganderätt
  • Tomtarea:1 230 m²
  • Byggnadsår:1909
  • Pris/m²: 12 909 kr/m²
  • Dagar på Boneo:maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Carsten Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Järnvägsgatan 3, Skurup

070-747... Visa telefon

carsten... Visa epost

Annons

Loading...Loading...