Annons

Fakta

  • UpplåtelseformBostadsrätt
  • Pris/m² 28 705 kr/m²
  • Byggnadsår1958
  • Hissnej
  • Avgift4 800 kr/mån

Beskrivning

Bostadens säljs med försprång! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information; Yassin Alami 0735-14 46 57

Välkommen till denna 3 rok i öppet läge på populära Stamgatan! Här finner ni en optimalt planerad lägenhet med fint ljusinsläpp och balkong i soligt läge. Lägenheten är i behov av renovering så här finns det möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Här finner ni ett stort och välplanerat kök med gott om arbetsytor och även plats för matplats, ett härligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och övrigt möblemang, två rymliga sovrum med gott om plats för säng och förvaring samt ett stambytt helkaklat badrum med badkar. Lägenheten har även en rymlig inglasad balkong i sydväst läge med sol stora delar av dagen i insynsskyddat läge och utsikt över de intilliggande villaområdet. En riktigt bra lägenhet för er att trivas i under många år. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med god ekonomi samt med närhet till både naturen och stadens puls.

Området | Gamla Östberga är byggt runt Stamparken. I parken som förvaltas av kommunen finns flera olika lekområden för barn, en förskola samt parklek. Det finns i parken även boulebana, volleybollbana och flera grillplatser. På vintrarna spolas isbana och barnen kan åka pulka i en liten backen vid förskolan. Kommunen har också iordningställt ett område för stadsodling, så vill man ha en egen pallkrage att odla i går det bra. Vid det lilla torget i början på Stamgatan finns Gamla Östberga bageri, Coop nära butik och en pizzeria. På andra sidan gatan finns en tobakshandel, filmuthyrning, massage och en Thairestaurang.

Brf Östberga har 3 övernattningslägenheter som medlemmar kan hyra till vänner och bekanta för en billig peng. Det finns även en samlings- eller festlokal som går att hyra för privat bruk. Föreningen har två livaktiga föreningar, en för pensionärer och en som bl.a. är med och driver parkleken. Personalen i parkleken sam bekostas av kommunen och föreningen.

Kommunikationer | I Östberga finner ni goda kommunikationer, det är ca 20 minuters resväg med kommunala transportmedel till city. I närheten finns buss 144 som går mot Gullmarsplan (tunnelbana) och Älvsjö samt buss 134 till Liljeholmen (tunnelbana) via Årstaberg (tvärbana, pendeltåg). En kortare promenad bort har ni även buss 168 till Gullmarsplan via Årsta och Globen samt buss 165 som trafikerar sträckan Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Från Östberga finns även mycket bra gång- och cykelvägar till bland annat Årstadal och pendeltågstationen i Årstaberg. Årstabergs pendeltågstation är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg, bussar och tvärbanan. Östberga ligger även väldigt bra till för dig som har bil, du tar dig snabbt ut på E4:an och når Stockholm city efter ca 8 minuter.

Läs mer hos mäklaren

Mäklare

Yassin Alami

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Ture Wennerholms Torg 2, Hägersten
Agency

Tjänster

Bolån

Räkna på bolån för Stamgatan 35

lansforsakringarsbabdanskenordea

Lån med enklare villkor

BRF Utvärdering

Utvärdering av föreningen Stamgatan 35

BoneoMatch™

Hur många är intresserade av att köpa din bostad?

Vi matchar dig mot Sveriges största spekulantregister, över 500 000 potentiella köpare!

Potentiella köpare i Boneo Match som matchar lägenheten du tittar på

00188

Stamgatan 35