Annons

Loading...

LägenhetAltos de la Bahia - Torre del Moro, Torrevieja

Altos de la Bahia - Torre del Moro, Torrevieja

Lägenhet med bländande havsutsikt

115 000 EUR Lägenhet 3 rum

Beskrivning

Varmt välkommen till denna lägenhet med spansk charm som ligger på första våningen av tolv men en underbar utsikt över Medelhavet.

Bostaden ligger inom gångavstånd till havet och stranden. Lägenheten med sina ca 48 kvm är fördelat på två sovrum och ett badrum. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, tvmöbel och en separat matplats för 4–5 personer. Det separata köket som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet är fullt utrustat. På den inglasade balkongen kan man njuta av sitt kaffe och titta på soluppgången.

TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken, även om det genuint spanska naturligtvis är i majoritet. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Fastighetsskatt (IBI): 253 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 322 euro/år
Byggår: 1987

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:1 st
  • Våning:1 av 12
  • Hiss:ja
  • Avgift:322 EUR/mån
  • Byggnadsår:1987

Ewa Nyström

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-506... Visa telefon

ewa.nys... Visa epost

Annons

Loading...Loading...