Annons

Loading...

VillaVillamartin

Villamartin

Rymlig villa med stor tomt och privat pool i ett lugnt område

385 000 EUR Villa 6 rum

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiska villa som byggdes i mitten av 80-talet och ligger i det charmiga området Villamartin. Den hemtrevliga villan har ett genomgående fint och generöst ljusflöde.

Villan har en tomt om ca 800 kvm där vi hittar både barrträd, citronträd och andra växter. Det finns ett flertal uteplatser att välja på där du kan njuta av både sol och skugga. Villan som har tre våningsplan, en inredd källare består av totalt fem rum som kan disponeras som sovrum, tre badrum och en gästtoalett. I den inredda källaren finns fyra sovrummen, två badrum och ett sällskapsrum med utgång till den härliga trädgården. Här hittar vi även ett stort förrådsutrymme.

Från master bedroom där det finns plats för en ordentlig dubbelsäng får man även en trevlig skymtar av havet.
Bostadens kök är fullt utrustat och har gott om över- och underskåp som ger goda förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor.
Köket ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet. I vardagsrummet finns det gott om plats för matgrupp, soffgrupp och annat man vill möblera med.

På den privata tomten finns också en trevligt poolområde där det finns plats för solstolar och loungemöbler

Kort sagt: Detta är en härlig villa i spansk stil och med mycket karaktär.

Fastighetsskatt (IBI):
Byggår: 1985

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Villamartin som ligger strax söder om Playa Flamenca är ett mycket attraktivt område sedan många år för oss svenskar. Det är ett vackert, trivsamt och väletablerat område med en blandning av villor, radhus och lägenheter samt ett stort utbud av restauranger och caféer. Det finns ett flertal mindre shoppingcenter som erbjuder den service du behöver, oftast på gångavstånd.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:4 st
  • Antal badrum:4 st
  • Tomtyta:800 m²
  • Byggnadsår:1985

Gabriel Karleving

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-150... Visa telefon

gabriel... Visa epost

Annons

Loading...Loading...