Annons

Loading...

RadhusMil Palmeras, Pilar de la Horadada

Mil Palmeras, Pilar de la Horadada

Trevlig radhus i Mil Palmeras

168 500 EUR Radhus 3 rum

Beskrivning

Varmt välkommen till detta fina radhus som ligger precis vid havet i Mil Palmeras. Bostaden som byggdes i början av 80 talet har en boyta om ca 68 kvm och en härlig takterrass med en slående utsikt över havet.

Vi välkomnas in i ett vardagsrum som ligger i direkt anslutning till det öppna barköket som är fullt utrustat. I vardagsrummet finns en soffgrupp och en separat matplats för fyra personer.
Trappan upp tar oss till två rymliga sovrum och ett badrum. Båda sovrummen har tillgång till balkonger. Vidare upp har vi en stor takterrass där det finns gott om plats.

Precis utanför bostaden finns all typ av närservice man kan tänkas behöva och ner till havet promenerar man på bara några minuter.

Mil Palmeras är en naturskön by vars namn på spanska betyder de tusen palmerna, vilket stämmer överens med de rika grönområdena som finns runtomkring byn. Byn är belägen på Spaniens östra kust i distriktet Alicante och angränsar till Torre de la Horadada, en lite större by som ligger cirka 5 km bort. För dig som vill göra en utflykt till en större stad finns närliggande Torrevieja, som förutom sina välkända viner har mycket att erbjuda och är belägen 15 km norrut.

Fastighetsskatt (IBI): 232 euro/år
Byggår: 1982

Kontakta oss för mer information eller för att boka visning
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:2 st
  • Byggnadsår:1982
  • Balkong
  • Terrass
Läs mer hos mäklaren

Ewa Nyström

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-506... Visa telefon

ewa.nys... Visa epost

Annons

Loading...Loading...