Annons

Loading...

LägenhetVillastaden, Gävle

Villastaden, Gävle

Fredriksdalsvägen 4F

1 175 000 kr Lägenhet 2 rok 33

Beskrivning

Välkommen till en smart disponerad och stilsäker lägenhet i bästa skick och i hög standard. Ta en titt på en 2:a i markplan med egen entré belägen i lugna läge invid Högskolan och med bra närhet till Boulognerskogen. En perfekt första lägenhet eller studentlägenhet !

Här erbjuds ett förstklassigt, smart boende utöver det vanliga med hög standard i både materialval och utförande. Vad sägs om tex genomgående valnötsgolv, spotlights i alla rum och integrerat högtalarsystem. Öppen, modern planlösning för kök & vardagsrum, separat sovrum och ett gediget helkaklat badrum

Genomgående modern känsla i materialval och planlösning. Kök med bänkskiva i marmor, integrerade vitvaror, induktionshäll och fullstor diskmaskin Badrum helkaklat med lyxig takdusch, vägghängd WC, golvvärme och tvättmaskin. dessutom Bredband/TV via fiber 100/100 MB.

Härlig grön och skön känsla med grönytor och träd precis utanför ytterdörren - bra plats för utemöbler i soligt västerläge invid den egna entrén ! Runt 5 minuters promenad till högskolan och till city 7-8 minuter på cykel.

Välkommen att boka din visningstid !

Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad. Alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och du kan såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dej bäst – Mäklaren visar bostaden endast för dej.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift:2 148 kr/mån
  • Byggnadsår:1946
  • Dagar på Boneo:april 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Mikael K. Andersson

Mäklarhuset Gävle
Centralpalatset, Norra Centralgatan 4, Gävle

073-078... Visa telefon

mikael.... Visa epost

Annons

Loading...Loading...