Annons

Loading...

VillaTorrevieja - Guardamar del Segura, Guardamar del Segura

Torrevieja - Guardamar del Segura, Guardamar del Segura

Rymlig villa med stor potential precis vid stranden

849 000 EUR Villa 6 rum

Loading...

Beskrivning

Denna rymliga villa ligger på andra linjen vid Guardamars härliga och kilometerlånga sandstrand. Med tanke på storleken på hus och tomt samt närheten till all nödvändig service, restauranger och nöjen så är detta ett hus som är perfekt för hela familjen.

Huset har totalt fyra stycken sovrum, tre badrum, en gästtoalett samt vardagsrum med separat lounge och ett kök. Havsutsiken skådas redan från markplan och går man ut till terrassen eller upp på övervåningen så ser man även stranden.

På den stora tomten finns det gott om utrymme för att umgås med vänner och familj. Vill man svalka sig i den spanska värmen så kan man ta sig ett härligt dopp i den privata poolen eller ligga i hängmattan som skuggas av träd och grannbyggnaden. För den som föredrar havet är det inte längre än cirka 175 meters promenad tills du står i Medelhavet.

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker, barer och nödvändig service för er vistelse i Spanien, oavsett om det är permanent, halvårsvis eller som semester. Guardamar är en levande stad året om och här finns allt för alla åldrar.

Välkommen hem.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal badrum:4 st
  • Byggnadsår:1980

Lisa Gisslén

SkandiaMäklarna Torrevieja
, Torrevieja

034-685... Visa telefon

lisa.gi... Visa epost

Annons

Loading...Loading...