Loading...
På G! Först på Boneo

Råbyvägen 57G

På G! Först på Boneo

Gränby, Uppsala

Lägenhet2 rok57
Pris saknasBevaka slutpris
På G, kommande försäljning
Loading...

Beskrivning

Söker du efter en nyproducerad och välplanerad två i gavelläge med öppna ytor har du hittat rätt. Denna lägenhet på 57 kvadratmeter, genomgående parkettgolv och vita väggar hittar du 3 våningar över marken. Lägenheten bjuder på inte bara en, utan två balkonger i olika väderstreck!
Du kliver in i en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob samt hatthylla. I anslutning till hallen har du ett stort badrum som erbjuder dusch med glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och handfat med goda förvaringsmöjligheter i form av en kommod under och ett spegelskåp över. Fortsättningsvis kommer du in i ett underbart extrautrustat kök med anslutande matsal och vardagsrum, vilket tillför lägenheten en känsla av storlek. I anslutning till köket och vardagsrummet har du tillgång till lägenhetens största balkong som bjuder på eftermiddags och kvällssol, samt en utsikt över Uppsala innerstad där domkyrkan ingår. Till sist hittar du lägenhetens väldigt stora sovrum med ingång från vardagsrummet. I sovrummet har du en stor och fin skjutdörrsgarderob, utöver den ryms en dubbelsäng, sängbord och kontorsbord utan att rymligheten försvinner. Sovrummet bjuder även på lägenhetens andra balkong där du och en god kopp kaffe kan njuta av den härliga morgonsolen.

Detta är en stabil förening med en grön och ombonad innergård med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats. I fastigheten erbjuds garage, förvaring av cyklar, barnvagn, rullstol och rullator samt laddning av rullstolar finns i nära anslutning till trapphusen. Det finns även miljöstation och en gemensamhetslokal. I avgiften ingår bredband och basutbud TV.

Det geografiska läget vittnar också om bekvämlighet. Från bostaden är det promenadavstånd till Centrum och Resecentrum vilket kompletteras väl med busshållplatser och fina cykelstråk strax utanför porten vilka leder till stadens kärna samt upp till Gränbystaden. Direkt närhet till E4:an finns via Tycho Hedéns väg genom norra påfarten för bilpendlaren. I bostadens närområde finns dessutom ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger, ICA samt Kvarnengallerian. Därtill finns även närhet till Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområde.
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformLägenhet
  • Våning 4 av 7
  • Avgift3 597 kr/mån
  • Byggnadsår2017
  • Dagar på Boneojanuari 2021

Visningar

Ansvarig mäklare

Petrus Andersson

SkandiaMäklarna Uppsala
Kungsängsgatan 18 A, Uppsala
Loading...
Loading...