Loading...
På G! Först på Boneo

Kräftvägen 2

På G! Först på Boneo

Insjön, Nacka

Villa4 rok80
6 995 000 krBevaka slutpris
På G, kommande försäljning
Loading...

Beskrivning

Välkommen till Kräftvägen 2, som bjuder på ett såväl privat som högt och ljust läge och en tomt med lekytor, uteplats, träd och planteringar. Huset som är uppfört 1950-56 består av ett modernt kök, vardagsrum med öppen spis och balkong, två sovrum på övre plan och ett stort sovrum (gillestuga) på nedre plan. För den stora familjen kan det inbyggda garaget med fördel göras om till ett extra sovrum eller en s.k. generationsbostad. (Byggrätt finns för separat garage samt att bygga ut huset till 120 + 120 kvm.) Huset har tack vare sin goda isolering och sitt bergvärmesystem en mycket låg energiförbrukning.

Insjön är ett lugnt och mysigt område med närhet till både Gustavsberg och Saltsjö-Boo. Området är i en expansiv fas med flera nybyggda områden samt planer på fler förändringar. Bl.a. planeras ett nytt bostadsområde på andra sidan Gamla Skärgårdsvägen och en restaurang där nuvarande industribyggnad finns (maskinuthyrning). Se planprogram under dokument! Själva sjön som ligger ett par stenkast från huset bjuder på bland annat bad, kräftfiske och långfärdsskridskor. Insjöns villaägarförening bidrar till gemenskap i området och anordnar förutom aktiviteter på sjön bl.a. midsommarfirande och Lilleboloppet. Besök gärna insjonytt.se!

På promenadavstånd når man Velamsund som med sina 700 hektar är ett av Nackas största friluftsområden. Velamsunds gård och restaurang Långa raden är ett populärt utflyktsmål såväl sommar som vinter. I närområdet finns också ridskola, kajakklubb, golfklubb samt båtklubb med gästplatser. I friluftsområdet finner man också det barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand. Områdets elljusspår bjuder på löpning på sommaren och längdskidor på vintern.

I området finns flertalet populära förskolor och skolor såsom Idunskolan, Sågtorpsskolan, Myrsjöskolan, Vittraskolan och Orminge skola. Bra kommunikationer med 250 meter till bussen som bl.a. tar dig till Slussen på cirka 25 minuter. Orminge Centrum ligger ca 10 minuter bort och här finns ett stort utbud av service som matbutiker, gymanläggningar, apotek, frisör och restauranger. Inte så långt från området finner man också Nacka Forum som med sina 150 butiker erbjuder ett brett utbud av shopping, caféer och restauranger. I närbelägna Gustavsbergs hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns charmigt småstadscentrum, båthamn och anrik historia.
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformÖvrigt
  • Tomtarea1 830 m²
  • Byggnadsår1950
  • Pris/m² 87 438 kr/m²
  • Dagar på Boneomars 2021

Visningar

Ansvarig mäklare

Pierre Sundberg

SkandiaMäklarna Nacka
Augustendalsvägen 20, Nacka Strand
Loading...
Loading...