Loading...
På G! Först på Boneo

Storsegelvägen 8, 7 tr

På G! Först på Boneo

Gröndal, Stockholm

Lägenhet

5 rok152
Pris saknasBevaka slutpris
På G, kommande försäljning
Loading...

Beskrivning

Fantastiskt penthouse i det påkostade Balneumprojektet med underbar utsikt mot vattnet från bostaden och den generösa terrassen om ca 100 kvm med sol till solnedgång. Här bor ni högst upp i huset med insynsfritt läge och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bra planlösning med stora luftiga ytor som tillsammans med den generösa takhöjden om 3 meter ger en härlig känsla av rymd till bostaden. Påkostade och smakfulla materialval samt alla moderna bekvämligheter. Två lyxiga badrum med dusch och tvättavdelning i det ena och badkar i det andra. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt i källarförråd. AC finns installerat i vardagsrum och masterbedroom. Låg avgift där även TV och bredband ingår.

I föreningens byggnad finns mycket som både förenklar och ger lyx till vardagen som spaavdelning med inomhuspool, bastu och anslutande soldäck. Vid ingången till byggnaden finns kylrum avsedda för att underlätta matleveranser. Bilen parkerar ni smidigt i garaget som ni når direkt med hissen eller på utomhusplatser med och utan tak. Vill ni ta en båttur finns föreningens fritidsbåt tillgänglig att boka och nyttja gratis för föreningens medlemmar samt att föreningen har båtplatser att hyra för egen båt eller vattenskoter. Förskolan Bryggan har ni bara ca 100 m från bostaden.

I kvarteret hittar ni gymmet Elit sports club, följer man sedan bryggvägen lite längre finner vi Mastparken och sedan Thelins konditori och Gröndals bollplan. Gröndal är likt en småstad precis utanför tullarna, i området finns det många mysiga promenadstråk och badmöjligheter inom närområdet, både strax nedanför huset, i Mälaren och även i Trekanten, där du även kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger mysiga Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Båtplats finns även i Gröndalshamnen och i Mörtviken. Ett stenkast från bostaden ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Nära till Liljeholmen Galleria med 90 butiker, restauranger, barer etc. samt Liljeholmens röda tunnelbana och mängder med busslinjer. Bra kommunikationer med bussförbindelse som går var 6:e minut i rusningstrafik och tvärbanan i Gröndal.
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformBostadsrätt
  • Våning 7 av 7
  • Hissja
  • Avgift7 600 kr/mån
  • Byggnadsår2018

Visningar

Ansvarig mäklare

Joakim Ohlsson

Bjurfors Liljeholmen Hägersten
Årstaängsvägen 21 B , Stockholm
Loading...
Loading...