Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetMajorna - Sandarna, Göteborg

Majorna - Sandarna, Göteborg

Orustgatan 14C

2 650 000 kr Lägenhet 2 rok 58 45 690 kr/m²

Beskrivning

Varmt välkomna till ett hem med det där lilla extra! Här möts ni av ett hem som renoverats med varsam hand, sinne för detaljer och noggrant utvalda materialval. Lägenheten erbjuder ett kök och vardagsrum med generösa ytor som verkligen inbjuder till umgänge och gemenskap. Köket är helt nytt och där möter modern funktion en stor portion charm genom en framplockad tegelvägg. Vardagsrummets fönster sprider ett härligt ljus i hemmet och grönskan utanför är påtaglig. Härifrån nås också den härliga balkongen med plats för både sittgrupp och odlingar. Sovrummet ligger även det i rofyllt läge mot innergårdens lugn och ger plats för både dubbelsäng och klädförvaring. Smakfullt renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Alla väggar och tak är helt nymålade och originalgolven framplockade och behandlade. Till detta kan ni addera en hel del funktion genom generösa förvaringsmöjligheter.

Sandarna är en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Området har småstadens charm med en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet.

Kommunikationerna är mycket goda. Spårvagnshållplatsen Sandarnaleder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Vid busshållsplatsen Orustgatan går bussar till Frölunda Torg, Gråberget och in till stan. Hållplatsen Kungsten ligger på några minuters promenadavstånd, där går bussen till bl a Volvo. Alldeles i närheten finns också en mataffär med ett bra utbud och ett mysigt bageri för fikat.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 4
  • Hiss:ja
  • Avgift:3 706 kr/mån
  • Pris/m²: 45 690 kr/m²
  • Byggnadsår:1944

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Julia Albinsson

Bjurfors Bostadsrätter City
Engelbrektsgatan 30, GÖTEBORG

031-761... Visa telefon

julia.a... Visa epost

Annons

Loading...Loading...