Annons

Loading...

LägenhetTorrox Costa, Spanien

Torrox Costa, Spanien

Fräscht boende i Torrox Costa

210 000 EUR Lägenhet 3 rum 69

Loading...

Beskrivning

Lägenheten är belägen i en trevlig urbanisation med poolområde, mycket grönområden och tennisbanor. Med sitt centrala läge har man allt från stranden, banker, restauranger, barer och matbutiker runt hörnet.
Från entrén kommer man in i en ljus och trevlig salong i öppen design med köket. På entréplan finns ett badrum med dusch och ett sovrum med inbyggda garderober och en fransk balkong. En trappa upp ligger sovrum 2, också med inbyggda garderober, ett badrum med dusch och tvättmaskin. Här har man också utgång till takterrassen med en härlig utsikt mot havet.
A/C är installerat och man har sett över el/vatten. Köket är mycket fräscht och i gott skick. Fönstren är tvåglasfönster.

Torrox Costa har ett privilegierat läge med ett fantastiskt klimat (skryter med att vara ett av de bästa i Europa). Här har man en fantastisk strand med en härlig strandpromenad och bra kommunikationer. 40 minuter till flygplatsen i Málaga, 10 minuter till Nerja och 20 minuter till Baviera Golf. Till skidåkning (mellan November till April) har man drygt 60 minuter. Här odlas mycket frukt, grönsaker och tropiska frukter.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:2 st
  • Byggnadsår:1981

Lars Petterson

Mäklarringen - Costa del Sol
Mäklarringen, Costa del Sol

034-635... Visa telefon

lars.pe... Visa epost

Annons

Loading...Loading...