Annons 680492

Loading interface...

LägenhetCentrala Norrtälje, Norrtälje

Bältartorpsgatan 22A, Centrala Norrtälje, Norrtälje

3 395 000 kr 5 rok 89

RING MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING - ENDAST PRIVATA VISNINGAR!

En unik möjlighet finns nu att förvärva en etagelägenhet med villakänsla på Bältartorpsgatan 22A. Detta bekväma boende fördelar sig på 89 (BOA) + 27 (BIA) kvm och har en bra och öppen planlösning med generösa sällskapsytor och härligt ljusinsläpp. Det här är en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende. Lägenheten har en mycket hög standard vad gäller utförande och materialval. Samtliga taklister och golvsocklar är inmålade i vägg. Fönsterbräder är av ek. Vattenburen golvvärme på entréplanet med fina ekparkettgolv och nytapetserade väggar. Tillgång till egen trädgård med blommor, rabatter och gräsytor för lek och spring. Det finns fruktträd (plommon, päron och gråbo) samt en fin fungerande fontän och ytterbelysning. En tujahäck runt tomten gör att insynen minimeras. På ena delen av altanen är det morgon- och förmiddagssol och på den andra delen eftermiddagssol fram till tidig kväll på sommaren.

Lägenheten fördelar sig på kök, vardagsrum, gästtoalett, badrum och 4 st sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum genom att dela av vardagsrummet. Bra förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderob och en stor inredd klädkammare. P-plats finns direkt utanför entrén.

Här bor du i ett centralt läge med gångavstånd till all service i Norrtälje centrum. Från busstationen avgår bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen. Förskolor och skolor i alla åldrar finns också på nära avstånd. Du går till badstranden vid Kärleksudden på ca 20 minuter eller tar en promenad i de vackra omgivningarna. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Alldeles intill finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det kommer byggas parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. En fantastisk plats att leva och bo på.

Välkommen på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1 av 3

Hiss: nej

Avgift: 5 262 kr/mån

Kvm-pris: 38 146 kr/m²

Byggnadsår: 2008

Dagar på Boneo: augusti 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen
Stora Brogatan 7, Norrtälje

070-231... Visa telefon

fredrik... Visa epost