Loading...

Exklusiv och unik villa med privat pool och ett fantastiskt läge

Las Colinas Golf Resort

Villa6 rum262
849 000 EURBevaka slutpris

Loading...

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiska och storslagna villa som har allt ni kan önska och lite till. Villan med sin tomt om nästan 2000 kvm har en trevlig trädgård och en privat saltvattenspool med uppvärmning som kan användas året runt. På tomten finns gott om plats för loungegrupp, solsängar och annat som ni kan önska er. I trädgården hittar vi härliga apelsinträd och en privat boulebana.
Villan är i toppskick så det är bara att flytta in och börja njuta.

Villan disponeras enligt följande:

Vi välkomnas in i en trevlig hall med ett generöst ljusflöde. Här finns det gott om plats för ytterkläder och förvaringsmöbel.

Vardagsrummet har en rymlig känsla och en väl tilltagen takhöjd, vilket skapar ett stort ljusinsläpp från de stora fönstren. Här ryms den större sällskaps delen med soffa och tv-möbel. En fin öppen spis finns för de mysiga och lite kyligare hemmakvällarna. I vardagsrummet finns också plats för en matgrupp om så önskas.
Från vardagsrummet når vi genom ett skjutbart fönsterparti det inglasade uterummet med plats för sittgrupp och matplats. Här bjuds en trevlig utsikt över den privata trädgården.

Ett modernt och helrenoverat kök i sober färgsättning, med vit skåp exteriör som snyggt bryter mot det svarta kaklet och den mörka bänkskivan. Här finns ett barbord med sittplats för 2–4 personer.
Köket har gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt bra arbetsytor för den som tycker om att laga mat. Köket är maskinellt utrustat med spis, ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, vinkyl samt kyl och frys.

Vidare på detta plan finns fyra sovrum alla med vackert ljusinsläpp och rogivande lägen. Några av sovrummen har även en privat utgång till trädgården och poolområdet.
Det finns även tre badrum och en gästtoalett. Alla i modern stil i en ljus färgsättning och med en riktig hotellkänsla. Badrummen har bra belysning men samtidigt fönster för att släppa in dagsljus samt ge möjlighet till vädring.

Trappan upp tar oss vidare till ett stort sovrum, master bedroom med en walk in closet och en privat utgång till en terrass med plats för solstolar eller sittgrupp. Sovrummet har också ett helkaklat badrum en suite.
På övervåningen finns flera terrasser.

Bostaden är bland annat utrustad med golvvärme, AC och elektriska persienner. Fler unika detaljer upplevs på plats i huset.

Sammanfattningsvis: Denna unika villa har en genomgående ljus färgsättning och ett stort ljusinsläpp vilket ger en rymlig och luftig känsla. Det tillsammans med den vackra vyn, trädgården med både fruktträd och saltvattenspool skapar ett boende som passar även den mer kräsnes önskemål.

Varmt välkommen på visning med HusmanHagberg.
... Läs mer

Fakta

  • Antal sovrum5 st
  • Antal badrum4 st
  • Hissnej
  • Tomtyta2 000 m²
  • Terrass
  • Privat pool

Ansvarig mäklare

Ewa Nyström

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa
Loading...
Loading...