Annons

Kommande
Loading...

LägenhetSolna C, Solna

Solna C, Solna

Centralvägen 15, vån 5

Lägenhet 1 rok 19 110 263 kr/m²

Beskrivning

**Accepterat pris**

Varmt välkommen att bo HÖGST UPP i huset på vån 5 av 5. Flexibelt tillträde och låg avgift. Av säljaren ett ACCEPTERAT PRIS!

-Avgift om 910 kr/mån
-Högst upp i huset
-Insynsskyddat läge
-Centralt läge
-Flexibelt tillträde

Nu kan jag med glädje presentera denna bostad som är perfekt för dig som vill bo billigt och i det bästa läget intill Solna C. En bostad belägen högst upp i huset på vån 5 av 5 med ett slående ljusinsläpp och ett insynsskyddat läge. Genomgående i bostaden finner du ett vackert stengolv med golvvärme och i kombination med ljusa väggar och spotlights i taket skänker det en extra lyx till vardagen.

Lägenheten är välplanerad för sina 19 kvm och rymmer en större säng, soffa, samt övrig möblering enligt önskemål. Ett kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta samt ett badrum som renoverades för ett par år sedan. En välkomnande hall med bra förvaring.

I närområdet finner du exemplariska kommunikationer från Solna C genom T-bana, bussar, tvärbana inom gångavstånd. Uppe vid Solna station nås dessutom pendeltåget. All shopping du kan tänka dig som Solna Centrum erbjuder samt närheten till Westfield Mall of Scandinavian. Gillar du istället grönska ligger Skytteholmsparken ett stenkast bort som en underbar kontrast till det centrala läget.

-En personlig favorit i området är en kort promenad till supertrevliga Skytteholmsparken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 5 av 5
  • Hiss:ja
  • Avgift:910 kr/mån
  • Pris/m²: 110 263 kr/m²
  • Byggnadsår:1952
  • Dagar på Boneo:september 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Linus Wallinder

Svenska Mäklarhuset Solna
Råsundavägen 121, Solna

072-857... Visa telefon

linus.w... Visa epost

Annons

Loading...Loading...