Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetTorre de la Horadada, Spanien

Torre de la Horadada, Spanien

Välplanerad nyproduktion med ett havsnära läge i charmig by

139 900 EUR Lägenhet 3 rum 59

Beskrivning

Varmt välkommen till Torre de la Horadada och Torre Beach Resort, en fantastiskt nyproduktion belägen 500 meter från havet. Lägenheterna ligger antingen i markplan med uteplats eller på övre plan med en stor takterrass. Det är även möjligt att förvärva garageutrymmen och förråd.

Markplanslägenheterna består av två sovrum, ett badrum, vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt en stor uteplats. Bostäderna på övervåningen har en liknande fördelning med två sovrum, ett badrum, vardagsrum i öppen planlösning mot köket och tillgång till det underbara takterrass med havsutsikt.

Här finns även garage för bilar och förrådsutrymmen.

De gemensamma områdena består av ett fint poolområden samt en mindre pool de små, liksom en lekplats. För sportälskare finns även en paddeltennisbana.

Här finns närhet till Medelhavet, stränder, golfbanor, affärer, restauranger, caféer men också skolor och sportanläggningar.

Priser från 139 900 EUR (plus skatt)
Färdigställda sommaren 2020

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Det finns många fördelar med att köpa radhus eller lägenhet i Torre de la Horadada. Under vintersäsongen är tempot lugnt och skönt, för att sedan leva upp under sommaren. Att resa till och från Sverige är smidigt då det snabbt går att ta sig till Alicante flygplats. I Torrevieja ligger även den Skandinaviska Skolan som erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs sex. För den som tycker om att spela golf är Torre de la Horadada den perfekta utgångspunkten. Här finns golfbanor i världsklass varav flertalet är öppna året om.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Antal sovrum:2 st
  • Antal badrum:1 st
  • Tomtyta:25 m²
  • Byggnadsår:2020
  • Terrass
  • Gemensam pool
Läs mer hos mäklaren

Gabriel Karleving

HusmanHagberg Alicante/Torrevieja
C.C.Costa Zenia C/Malaquita 1B, Orihuela Costa

072-150... Visa telefon

gabriel... Visa epost

Annons

Loading...Loading...